ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Μια ακόμη αιματηρή ληστεία στα Άνω Λιόσια

Τα αρνητικά δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για τον Δήμο μας.

Οι πολίτες βλέπουν αβοήθητοι την περιουσία τους να λεηλατείται, την ηρεμία τους να παρενοχλείται από μουσικές και τραμπουκισμούς της ομάδας των «ευπαθών».

Βεβαίως, ο κυρίαρχος λαός της πόλης μας ταυτίστηκε στην επιλογή του και αποφάσισε πως θέλει τον Δήμαρχο που εξέλεξαν οι ρομά στο σύνολο τους και έκλεισε τα αυτιά του σε όλα όσα λέγαμε εμείς επί έναν ολόκληρο χρόνο…

Το 1,99% της Ελληνικής Αυγής δεν είναι αρκετό για να επιβάλλουμε εκείνο το ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο για την πάταξη της εγκληματικότητας όπου κυβέρνηση και Δήμος θα έπαιρναν αποφάσεις δεσμευόμενοι από το σύνολο του Λαού.

Πλέον, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αλλά θα το κάνουμε σθεναρά, είναι να είμαστε η φωνή των δημοτών που αντιστέκονται στα σχέδια της Διοίκησης για έναν απαξιωμένο Δήμο. Και αυτό θα κάνουμε, τιμώντας την εμπιστοσύνη των 500 περίπου ψηφοφόρων μας…

Μετά τις τραμπούκικες επιθέσεις κοινών αλλά αναβαθμισμένων κακοποιών που βάζουν φωτιά σε περιουσίες δημοτών, οι ληστείες και οι επιθέσεις στον Δήμο μας καταγράφονται ασταμάτητα…

Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού τραυματίστηκε από τα τζάμια που έσπασαν, μετά από πυροβολισμούς που έριξαν ληστές, όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν κατάλαβαν ότι στο κατάλυμα που είχαν βάλει στο «μάτι», βρισκόταν κάποιος από τους ενοίκους του και δεν έλειπαν όλοι, όπως εκείνοι πίστευαν.

Η αντίδραση του ιδιοκτήτη και οι φωνές του τρομοκράτησαν τους δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν κατά του σπιτιού, όπως υποστηρίζει το θύμα.

Από τους πυροβολισμούς έσπασαν τζάμια του σπιτιού, τα θραύσματα των οποίων τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη. Κατά δήλωση του, οι δράστες έφυγαν έχοντας αρπάξει 10.000 ευρώ που κρατούσε στο σπίτι του.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από αστυνομικούς. 

Πηγή: Ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *