ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Όταν οι σύλλογοι απελευθερώνονται από κόμματα και παρατάξεις μεγαλουργούν!

Μια υπέροχη βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Φυλής «H Μεγαλόνησος» στην κεντρική πλατεία του Δήμου! Μια βραδιά που τα είχε όλα! Άφθονο γλέντι, τοπικές λιχουδιές, πυροτεχνήματα…

Όλα, εκτός από πολιτικές φανφάρες… Μόνοι τιμώμενοι οι Κρήτες, μέλη του Συλλόγου και φίλοι!

Μάλιστα, όπως είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, είναι η πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου να απογαλακτιστεί από την χρηματοδότηση του Δήμου και η εκδήλωση γίνεται με χορηγίες και χρήματα του Συλλόγου!

Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους εμάς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά, πως δουλειά μας είναι η ενθάρρυνση των Συλλόγων να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους! Ούτε να τους διαφεντεύουμε, ούτε να τους εκβιάζουμε, ούτε να τους χειραγωγούμε! 

Εύχομαι, αυτή να είναι η αρχή και το παράδειγμα των Κρητών να το ακολουθήσουν και άλλοι Σύλλογοι οι οποίοι θα μάθουν να στηρίζονται στις δυνάμεις τους και μόνο, διώχνοντας όσους τους χρησιμοποιούν εκμεταλλευόμενοι την δύναμη τους (καταστρέφοντας εντέλει το έργο τους)…

Ίσως, έτσι, ξεκαθαρίσει το τοπίο και επιστρέψουν και όσοι απέχουν από τους συλλόγους αηδιασμένοι από τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται! 

ΕΥΓΕ Κρήτες, πάντα να ανοίγεται τον δρόμο…
ΕΥΓΕ σε όλο το ΔΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *