ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

22.812 πολίτες γύρισαν την πλάτη στον Χ. Παππού! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας!

Οι χιλιάδες ψήφοι που πήραμε συνολικά όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών γύρισαν την πλάτη τους στον Χ. Παππού, στις μεθοδεύσεις του αλλά και στις όποιες «ιδέες» έχει καταθέσει (γελάμε τώρα) στο Δ.Σ. μέχρι σήμερα.

Το 40% της αποχής στο μεταξύ δείχνει ξεκάθαρα πως ο Χ. Παππούς και ο συνδυασμός του ψηφίστηκε συνολικά από την μειονότητα των ρομά που σε λίγο, εξαιτίας του, δεν θα είναι και τόσο μειονότητα στην πόλη μας.

Τα πολλά νομικά θέματα που αντιμετωπίζει ήδη και όσα θα του προκαλέσουμε και εμείς με τον αυστηρό μας έλεγχο για την μέχρι τώρα (και ΚΥΡΙΩΣ την από εδώ και στο εξής) διακυβέρνηση του Δήμου, σε συνδυασμό με τις προτάσεις που αποτελούν το πρόγραμμά μας, αλλά και το δικαίωμα των πολιτών για δημοψήφισμα, θα συνθέσουν ένα κλίμα εξόχως προβληματικό ως προς τον ίδιο και εξόχως συμφέρον για τους πολίτες.

Η συνέχεια όπως θα εξελιχθεί εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική και ενδιαφέρουσα. Καλούμε τους πολίτες, όχι μόνο όσους μας ψήφισαν αλλά και όλους όσοι δεν μας ψήφισαν, να βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί μας. Και μόνος και μετά πολλών υπόσχομαι, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μέσω της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΥΓΗΣ να τους εκπροσωπήσουμε επάξια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *