ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Φιλαράκι, που μοιράζουν τα 50άρικα να πάω να ψηφίσω και εγώ;

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει…

Λένε πως «Αν νικήσεις, δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις. Αν νικηθείς, καλύτερα να μην είσαι εκεί για να δώσεις εξηγήσεις».

Όλα έχουν καλώς και η ζωή μας συνεχίζεται! 
Μια μέρα μετά θα ήθελα να καταθέσω μερικές σκέψεις μου στο φβ που τόσο καλά μου φέρθηκε όλο αυτό το καιρό και ελπίζω πια να με αφήσει ήσυχο να απολαύσω τον χρόνο μου με τους φίλους μου παρά να φτιάχνω συνέχεια προφίλ που καταντούν ανενεργά…

Ποιος χαίρεται για τα Εθνικά ή αν θέλετε για τα αποτελέσματα στον Δήμο μας;

Αν μιλήσουμε για την Ελλάδα μας θα πω πως είναι μεγάλη τύχη τελικά για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται.

Έχασε στις εκλογές το κόμμα που υποστήριξα, επειδή ήθελε την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες ή τελικά έχασε η ίδια η Ελλάδα; Ας το σκεφτεί καλά ο καθένας αυτό!

Θα έχει πολύ καιρό μπροστά του για να βρει ασφαλή απάντηση!

Εδώ θα είμαστε και θα ζήσουμε κάθε ημέρα, μόνο που εγώ θα σας κοιτάζω στα μάτια με ήσυχη συνείδηση…

Ποιος χαίρεται σήμερα επειδή νίκησε αυτός που νίκησε στις εκλογές στην πόλη μας;

Αυτός που απείχε γιατί «όλοι είναι ίδιοι» και άφησε την τύχη του στους στρατευμένους και τους καλοπληρωμένους καθεστωτικούς;

Αυτός που θα διορισθεί – αν διορισθεί – για ένα ακόμη δίμηνο ή 8μηνο αλλά δεν θα βρει ποτέ μια αληθινή δουλειά ικανή να τον ζήσει;

Ποιος χαίρεται; 
Εκείνος που στην πόλη μας έχει περιουσία για την οποία πληρώνει ΕΝΦΙΑ αλλά είναι τόσο απαξιωμένη που δεν την αγοράζει κανείς για να έρθει να μείνει μόνιμα εδώ; 
Υπομονή αδέρφια μέχρι να την καταπατήσει κάποιος από τους ψηφοφόρους του Δημάρχου δίνοντας ζωή στο μεγάλο όραμα του για ένα μεγάλο γυφτοχωριό που θα έχει όμως εμπορικό κέντρο κάποιου ιδιώτη! 
Αυτή η στάνη, λένε, τέτοιο γάλα πιάνει…
Και μην διαμαρτύρεστε! 
Η πόλη προφανώς δεν έχει εγκληματικότητα…

Ποιος χαίρεται; 
Αυτός που ψήφισε ότι ψήφισε, επηρεασμένος όχι από την ποιότητα της ζωής του που πλέον θα χειροτερέψει, αλλά από την δύναμη του χρήματος που πλήρωνε τα ΜΜΕ! 
Ντόπια και Εθνικά δίκτυα…

Αν μου επιτρέπετε μία διαχρονική αλήθεια: Όποιος θέλει την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέει τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα γιατί δεν είναι τελικά η αλήθεια που μετράει αλλά η νίκη! Ειδικά αν έχεις πολλά λεφτά να ρίξεις στους ψηφοφόρους σου…
Αυτό το τελευταίο δεν θέλω να το παραδεχτώ αλλά ίσως να πρέπει. Αν το παραδεχτώ όμως θα πρέπει να αλλάξω, και αυτό δεν το επιτρέπω για κανένα λόγο!

Ποιος νίκησε λοιπόν στην πόλη; 
Εκείνος που αν μαθαίναμε το παρασκήνιο της νίκης του ίσως να μην μπορούσαμε να την ξεχωρίσουμε από την δική μας «ήττα».

Ποιος χαίρεται λοιπόν σήμερα επειδή είναι αληθινός νικητής;

Εγώ! 
Γιατί κέρδισα φίλους, έμαθα ποιες είναι οι αντοχές μου – και δεν ήξερα πως ήταν τόσες – καθάρισα το τοπίο γύρω μου από άχρηστους ανθρώπους που δεν έπρεπε ποτέ να είναι δίπλα μου και όμως υπήρχαν θέλοντας άλλα από εμένα παγιδεύοντας μας σε ανούσιες διαδικασίες «δήθεν φιλίας».

Γιατί ανέπτυξα δυνατότητες που θα μου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο μέλλον!
Έμαθα να μάχομαι αποκλεισμένος από ΜΜΕ στηριζόμενος σε λίγους φίλους…

Γιατί είδα πως ανάγκασα τους αντιπάλους μου να ξοδέψουν πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζαν για να με αντιμετωπίσουν, ενώ δεν είναι λίγα τα βράδια που έχασαν τον ύπνο τους εξαιτίας μου…

Γιατί είδα ποιοι και πώς στρατεύθηκαν εναντίον μου για να με αντιμετωπίσουν!

Δυστυχώς, με όλους αυτούς μπλεγμένους γύρω από τον υπάρχοντα Δήμαρχο, το μέλλον φαντάζει ζοφερό, και δεν είναι μακριά οι ημέρες με τα κακά μαντάτα! Εδώ θα είμαστε και θα τα ζήσουμε, μόνο που εγώ θα σας κοιτάζω στα μάτια με καθαρή συνείδηση!

Έχασα στις εκλογές εγώ ή η πόλη που μεγάλωσα και αγάπησα και ήθελα να την δω ασφαλή, πράσινη, με δομές και παροχές που έχουν οι σύγχρονες μεγαλουπόλεις του εξωτερικού, χωρίς την ανεργία και την ανασφάλεια του σήμερα, χωρίς την βρωμιά του σήμερα… Ας το σκεφτεί ο καθένας αυτό! 
Θα έχει πολύ καιρό μπροστά του ώστε να βρει ασφαλή απάντηση!

Εξάλλου, ποιος μπορεί να σώσει κάποιον αν ο ίδιος δεν θέλει να σωθεί;

Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.

Y.Γ. Όταν το παιχνίδι είναι δίκαιο, και χάσεις, επιβάλλεται, όταν χάνεις να παραδέχεσαι δημοσίως τη νίκη του αντιπάλου σου χωρίς μισαλλοδοξίες.Να συγχαίρεις το νικητή. Δείχνει μεγαλοπρέπεια και πολιτικό εκτόπισμα. Οτιδήποτε άλλο είναι… λίγο.

Επίσης επιβάλλει σεβασμό στον κυρίαρχο λαό. Όταν είναι τέτοιος…

Όταν έχεις χάσει από τους πληρωμένους εικονιζόμενους στην παραπάνω φωτό, η φράση «έλαβα το μήνυμα», έχει δυσμενή προς την πόλη ανάγνωση.

Αντί λοιπόν για οποιαδήποτε κουβέντα προς τον πολιτικό μου αντίπαλο που κέρδισε με την αξία του χρήματος αγοράζοντας μέσω μεθοδεύσεων τις εκλογές στην πόλη μας, προτιμώ να μιλήσω για όλους εκείνους που μοιραστήκαμε το όνειρο πως ίσως να αλλάζαμε την πόλη μας, προσφέροντας σε όλους τους πολίτες την δυνατότητα να ζήσουν σε μια καλύτερη πόλη, ασφαλή και πράσινη, με παροχές, δομές, πάρκα και πλατείες, σε πόλη νοικοκυρεμένη και απαλλαγμένη από κλέφτες και ψεύτες…

Αποτύχαμε… Καλή τύχη στην πόλη μας λοιπόν από εδώ και πέρα…!

Θα την χρειαστεί…

Υ.Γ.2: Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους εκείνους που έτρεχαν επί έναν ολόκληρο χρόνο δίπλα μου. Σε όλους εκείνους που άντεξαν τις προδοσίες εκ των έσω και κράτησαν την Χρυσή Αυγή σε υψηλά ποσοστά KAI ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *