ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Το βλέπω στα μάτια τους, θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Αυτό που μετράει σε κάθε αγώνα που δίνουμε, δεν είναι η επιθυμία για να νικήσουμε και να πετύχουμε!

Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η Αποφασιστικότητά μας να εργαστούμε σκληρά, τόσο κατά μονάδες όσο και στο σύνολο, για να εκπληρώσουμε την επιθυμία μας να πετύχουμε!

Ο προεκλογικός αγώνας τελείωσε! Με τα καλά και τα καλύτερα του. Με τις πικρίες του και τις μεγάλες αλλά και τις μικρότερες χαρές.

Αύριο, Κυριακή 26 Μαϊου καλούμαστε να ψηφίσουμε!

Αγαπητές φίλες & φίλοι,

Πριν ψηφίσετε σκεφθείτε:

Δείτε γύρω σας! Κοιτάξτε τα ακάλυπτα οικόπεδα γύρω σας που δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Περάστε από την Φυλής και σκεφτείτε την Αύριο, σε ένα χρόνο, σε τέσσερα χρόνια πως θα είναι με τόσους ρομά! Σήμερα κατεβάζουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ψηφοδέλτιο νομιμοποιώντας την παρουσία τους σε μια πόλη όπου μέχρι τώρα ήταν μειονότητα αλλά γίνονται ολοένα και περισσότεροι, ολοένα και πιο ασύδοτοι.

Δείτε τα παιδιά σας και σκεφτείτε πως για να μην φύγουν σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό παρακαλάτε τον κάθε δημοτικό σύμβουλο να σας βοηθήσει και εκείνος σας τάζει με ύφος σωτήρα μια δίμηνη σύμβαση, αρκεί να τον ψηφίσετε.

Σκεφτείτε την περιουσία σας που απαξιώνεται καθημερινά.

Σκεφτείτε την εγκατάλειψη!

Σκεφτείτε και αποφασίστε με το χέρι στην καρδιά για το ποιος είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο να εκπροσωπήσει και να αλλάξει αυτόν τον Δήμο προς το καλύτερο την επόμενη 4ετία.

Ποιος είναι εκείνος που θα κινήσει αυτήν την οικονομική μηχανή του τόπου μας και θα δώσει ευημερία και θέσεις εργασίας στα παιδιά μας;

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Δεν με σαγηνεύει η εξουσία. Εργάτης δίπλα στους εργάτες θέλω να είμαι και αυτή είναι η πρώτη και μεγάλη διαφορά μου από όλους τους άλλους ανθυποψήφιους μου που ονειρεύονται μπάντες και θόρυβο από χειροκροτητές γύρω τους.

Είχαμε την ατυχία, όλα αυτά τα χρόνια να κυβερνηθούμε από άτομα που κοιτούσαν το ατομικό τους συμφέρον και από διάφορους Μαυρογιαλούρους!

Εμείς που ζητάμε την ψήφο λαού της Φυλής, έχουμε καθαρά χέρια, λέμε καθαρές κουβέντες και ζητάμε καθαρές λύσεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μπει τέρμα στις «παρεούλες», στις «εργολαβικές συνάφειες» και τις «συγγενικές εξυπηρετήσεις».

Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ένα Δήμο δουλειάς, διαφάνειας, δικαιοσύνης, έργων και όχι λόγων.

Αγαπητοί φίλοι,

Δήμος, σημαίνει το σπίτι μου, ο δρόμος μου, το πεζοδρόμιό μου, το πάρκο μου. Όπου δεν υπάρχουν πρέπει να αγωνιστούμε να δημιουργηθούν.

Η τοπική κοινωνία είναι πολύ σημαντική για την συνέχιση της Ελληνικής Γειτονιάς και πρέπει να την φροντίσουμε και να την υπερασπιστούμε. Με αυτό το γνώμονα κατεβαίνουμε υποψήφιοι.

Τοπική αυτοδιοίκηση για εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν σημαίνει καθισιό και καρέκλα. Σημαίνει έργο και άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών.

Σημαίνει παρεμβάσεις για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, που συνεχώς αλλάζουν όπως αλλάζουν τα πάντα γύρω μας.

Σημαίνει ευχέρεια προσαρμογής στα δεδομένα της εποχής και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας προσφέρονται.

Σημαίνει ενθάρρυνση της καινοτομίας και επωφελή χρήση της τεχνολογίας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ευκαιρία όμως αλλά και ανάγκη, με την παρουσία των χρυσαυγιτών στα Δημοτικά Συμβούλια να δοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση η δυνατότητα να αναπτύξει πλατύτερους ρόλους.

Να φέρει τα Εθνικά Θέματα μέσω των Δ.Σ. κοντά στην κοινωνία.

Να σταθεί αρωγός στον Χριστιανισμό που διώκεται την ώρα που οι γειτονιές γεμίζουν με ρομά και αλλοδαπούς ισλαμιστές.

Η αντίσταση στα διάφορα σύμφωνα του ΟΗΕ και όποια άλλα δεινά ετοιμάζουν οι συντριπτικές μειοψηφίες πρέπει να ξεκινήσει από τα Δημοτικά Συμβούλια.

Να γίνουν τα Δημοτικά Συμβούλια γέφυρα μετάδοσης του Λαϊκού Εθνικισμού στις τοπικές κοινωνίες.

Να ξαναγίνουν Ελληνικές οι γειτονιές.

Να δώσουμε προνόμια σε όσους θέλουν να γεννήσουν νέους Έλληνες! Και ο Δήμος μας πρέπει να πριμοδοτήσει τέτοιες προσπάθειες. Είμαστε ΜΟΝΟ 49.000 κάτοικοι (οι 9.000 είναι ρομά) σε έκταση 109 m2 που θα έπρεπε να μένουν πάνω από 1.000.000 κάτοικοι.

Ποιος θέλει να μείνει στην Φυλή, στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι;

Και όποιος μένει στην πόλη μας, που μπορεί να πάει με τα παιδιά του να ξεσκάσει, να κάνει μια βόλτα μαζί τους; Να αθληθεί, να κάνει ποδήλατο χωρίς να κινδυνεύσει.

Όσα για άλλους είναι αυτονόητα για εμάς όλους είναι διεκδικούμενα.

Ήρθε όμως η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας και να δώσουμε στους κατοίκους όσα λείπουν, στην ασφάλεια, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, της φτώχειας, της ψυχαγωγίας…

Αν πάρουμε πίσω τις γειτονιές, θα πάρουμε πίσω και την Ελλάδα μας.

Και ο στόχος ΠΡΕΠΕΙ να είναι να πάρουμε τις γειτονιές και την Ελλάδα μας ΠΙΣΩ!

Κι αυτό δεν είναι απλώς ένα όραμα. Είναι ένας απολύτως εφικτός στόχος.

Επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια για τον Δήμο και το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή όπως το έχουμε συντάξει με τους συνεργάτες μου.

Κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος σε έναν δήμο, όπου πρωταγωνιστεί αρνητικά σε κάθε δελτίο ειδήσεων. Η εγκληματικότητα χτυπά κόκκινο και οι παραβατικές ομάδες των ρομά και άλλων κάνουν πάρτυ στην περιοχή.

Έναν δήμο όπου μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε συντάξει ένα πρόγραμμα πάταξης  κάθε παραβατικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Η υποψηφιότητα μας, εγγυάται πως θα υπάρχει ασφάλεια σε όλο τον δήμο Φυλής.

Ως δημοτική αρχή θα διεκδικήσουμε ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας των δημοτών που καταδικάζονται για ναρκωτικά και τα έσοδα από τις κατασχέσεις θα τα εντάξουμε στην ενίσχυση της Παιδείας και των φτωχών μαθητών και αθλητών και των οικογενειών τους.

Επιβάλλουμε την τήρηση του νόμου και κατεδαφίζουμε τις παράγκες και απελευθερώνουμε κάθε έναν από τους εκατοντάδες καταπατημένους χώρους στον Δήμο όπου επικρατεί πλήρης ασυδοσία με τους ρομά να έχουν κάνει τον δήμο μια απέραντη φαβέλα εγκληματικότητας.

Παραχωρούμε δημοτικό χώρο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην αναπλασμένη έκταση της παλιάς χωματερής για την δημιουργία τοπικών φυλακών, ώστε να μην ισχύει η γελοία δικαιολογία Παπαγγελλόπουλου περί έλλειψης χώρου και να μην απελευθερώνονται οι εγκληματίες.

Επενδύουμε στον Εθελοντισμό στην ασφάλεια της πόλης αξιοποιώντας κάθε πρώην στρατιωτικό,αστυνομικό στα πρότυπα του παρατηρητή της γειτονιάς.

Κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος σε έναν δήμο, όπου είναι η πόλη που αγαπώ και ζω. Εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη χωματερή στην Ευρώπη που κατά παράβαση εξακολουθεί να λειτουργεί και να επεκτείνεται και που αποτελεί υγειονομική «βόμβα» για ολόκληρη την Αττική.

 Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τα οποία αφορούν στη «Φυσική Κίνηση Πληθυσμού» διαπιστώθηκε ότι την περίοδο 1999 – 2015 το ποσοστό των θανάτων από νεοπλασίες(καρκίνους) στη Δυτική Αττική έχει αυξηθεί κατά 31,7% και 10,1% στην υπόλοιπη Περιφέρεια Αττικής. Όλα από την χωματερή.

Η χωματερή αυτή, εξυπηρετεί όλους τους δήμους στην Αττική και μέσω του αποτεφρωτήρα επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων, ολόκληρη την Ελλάδα.

Μαζί με τους μη λειτουργούντες πια ΧΥΤΑ Ι και ΙΙ Άνω Λιοσίων και τον ΧΔΑ Άνω Λιοσίων έχει έκταση 5.000 στρεμμάτων και έχει αλλάξει την γεωγραφία της περιοχής. Από χαράδρα βάθους 300 μέτρων σήμερα υπάρχει βουνό σκουπιδιών ύψους 300 μέτρων. Τα συμφέροντα δε της χωματερής αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των 4.3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η χωματερή έκτρωμα ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Μόνη ενδεδειγμένη λύση είναι η ανακύκλωση στην πηγή και ο παραγόμενος πλούτος να επιστρέψει στους δημότες.

Ελπίζω με τον μεγαλύτερο δήμο της Αττικής, Ηλία, να μην έχουμε πρόβλημα συνεννόησης…

Προγραμματίζουμε:

Ανακύκλωση στην πηγή προωθώντας νέες τεχνολογίες στην διαχείριση ώστε να επιτύχουμε μηδενική ταφή απορριμμάτων.

H Ελληνική Αυγή για την Φυλή, υιοθετεί το σύνθημα της Χρυσής Αυγής πως ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

Αλλάζουμε την πόλη μας:

Mε την Ανάδειξη ελεύθερων χώρων, την Δημιουργία δικτύου πεζοδρόμων, διαπλατυσμένων πεζοδρομιών και ποδηλατοδρόμων.

Αυξάνουμε τις υποδομές αθλητισμού ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα γήπεδο αθλοπαιδιών ανά γειτονιά.

Επιδοτούμε τους αθλητές και όχι τα σωματεία.

Κατεβαίνω  υποψήφιος σε έναν δήμο, όπου ουδείς έχει φυλακιστεί  για την όποια κατάχρηση παρά το ότι η διαφθορά των διοικούντων έχει εκτοξεύσει το χρέος του Δήμου στα 733 εκ. με τους συνολικούς τόκους και το οποίο η τωρινή διοίκηση έχει ρυθμίσει να το εξοφλήσει το 4.116 (δεν ξέρω αν θα υπάρχει και η γη ακόμη τότε).

Ίσως να είμαστε ο μόνος δήμος στην Ευρώπη που χρωστά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων ποσό ύψους 53 εκ. ευρώ και ο Πασόκος δήμαρχος, πιάστηκε να έχει βγάλει 10 εκ. ευρώ στην Ελβετία και δεν διώχθηκε ποτέ επειδή γύρισε πίσω τα 9 εκ.

Σαπίλα και νεοδημοκρατικό-κκε-πασοκατζίδικο κουκούλωμα.

Η υποψηφιότητα μας εγγυάται πως κανείς από όσους έβλαψαν την πόλη, με όποιον τρόπο και αν το έκανε, δεν θα μείνει ήσυχος. Ούτε από τους παλιούς ούτε από τους σημερινούς.

Στην «Ελληνική Αυγή» δεν είμαστε πολιτικάντηδες.
Μας ενδιαφέρουν οι τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα τους, τα οποία, βεβαίως, τα διυλίζουμε και τα αντιμετωπίζουμε μέσω της ιδεολογίας μας, γιαυτό και κάνουμε την διαφορά, γιαυτό και δημιουργούμε τον τρόμο στους κλέφτες και τους ψεύτες οι οποίοι πολιτεύονται με τον τρόπο που έχουμε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Στην Ελληνική Αυγή, δεν είμαστε για τις αργίες και τις τιμές! Δεν είμαστε για τα «μπράβο» και τα «ζήτω».

Με την παρουσία μας στα κοινά δίνουμε την δυνατότητα στην έντιμη κοινωνία να λυτρωθεί από τους δυνάστες της, που έκλεψαν και χρέωσαν τον τόπο, υποβάθμισαν την ποιότητα ζωής μας, υποβάθμισαν το περιβάλλον μας, παζάρεψαν την υγεία μας , παζάρεψαν την ασφάλεια μας και την ασφάλεια των παιδιών μας.

Λέμε στους διάφορους καλοθελητές που μας προσεγγίζουν με δόλο πως δεν ψάχνουμε «ψήφους» επί πληρωμή για να εξασφαλίσουμε εμείς την καρέκλα μας και εκείνοι το μπαξίσι τους, ή μια υπόσχεση για βόλεμα!

Αυτοί οι ψήφοι δεν μας αφορούν…

Σε όσους μας υβρίζουν, τους λέμε πως δεν καταλαβαίνουμε από τα λόγια τους…Σε όσους μας απειλούν, τους λέμε πως ξέρουμε να τιμούμε τα θύματα μας…

Σε όσους γραφικούς επιμένουν να μας «καταγγέλλουν» στην τοπική κοινωνία ως «φασίστες και ρατσιστές» και όλα τα άλλα ευτραφή και ανόητα, νομίζοντας πως μας προσβάλλουν, τους λέμε πως προτιμούμε να μας αποκαλούν «φασίστες»,  όχι όμως κατσαπλιάδες, όχι συμμορίτες, όχι άθεους, όχι ψεύτες, όχι κλέφτες!

Εμείς δεν κλέψαμε τα χρήματα του λαού.

Τα επιστρέψαμε μέσω δράσεων αλληλεγγύης σε εκατοντάδες χιλιάδες ‘Ελληνες, σε όλη την χώρα, γιατί για εμάς η αξιοπρέπεια του Έλληνα είναι αδιαπραγμάτευτη!

Είμαστε εμείς οι ίδιοι, που συμμετείχαμε στο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή μας, όπου στα δυο χρόνια λειτουργίας του δώσαμε δεκάδες τόνους τροφίμων σε χιλιάδες Έλληνες και μόνο Έλληνες της περιοχής μας.

Υποσχόμαστε σε όλους πως δεν θα υπαναχωρήσουμε χιλιοστό από τις αρχικές θέσεις μας.

Στους κλέφτες και στους ψεύτες λέμε πως ερχόμαστε, στους πολίτες λέμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι μας χρειαστούν…

Είμαι ο Θοδωρής Τσέλας από την Ελληνική Αυγή για την Φυλή και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και με κάθε τρόπο είναι δίπλα μου.

Τον Αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, αλλά και όλους όσους πέρασαν από το γραφείο μας δίνοντας μας τις κατάλληλες οδηγίες και συμβουλές.

Τους συναγωνιστές που με τον φλογισμένο λόγο τους από τις πρώτες ημέρες έως σήμερα μας έδωσαν δύναμη να φτάσουμε ως εδώ: Γιάννη Λαγέ, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρε, Χρήστο Παππά, ευχαριστώ από καρδιάς.

Όλους τους συναγωνιστές στην Φυλή που έδωσαν μάχες κάτω από αντίξοες συνθήκες, αγνοώντας την συνομωσία σιωπής που μας έχουν επιβάλλει τα τοπικά μέσα, ακούραστοι εργάτες που μαζί περιδιαβήκαμε τα στενά της πόλης μοιράζοντας έντυπο υλικό πόρτα – πόρτα, όλους όσους ανοίγαμε τα γραφεία μας, αφήνοντας πίσω οικογένειες και δουλειές.

Φίλες και φίλοι, βλέπω στα μάτια τους πως θα τους νικήσουμε…

Ζήτω η Νίκη – Ζήτω ο Αρχηγός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *