ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων: Πόσα πάρκα έχει ο Δήμος μας; Πόσα έχει φτιάξει η Διοίκηση του Χ. Παππού και πόσα η Διοίκηση του κ. Μπουραϊμη;

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων διοργανώνεται από την Europarc, την Ομοσπονδία των Εθνικών Δρυμών και Πάρκων της Ευρώπης και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 24 Μαΐου, γιατί τα πρώτα εθνικά πάρκα στη Σουηδία δημιουργήθηκαν την συγκεκριμένη ημερομηνία το 1909.

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα, λοιπόν, και επιλέξτε κάποιο από τα καταπράσινα σημεία που ακολουθούν στην πόλη για άκρως χαλαρωτικές και αναζωογονητικές βόλτες….

Ε;

Τι σας λέω;

Ποια Πάρκα;

Ψηφίζοντας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ, να είστε σίγουρη πως ΑΜΕΣΑ θα έχει αποπερατωθεί το Πάρκο της Λίμνης όπου θα φυτευθούν 5.000 δένδρα! 4.000 δένδρα ύψους 4-6 μέτρων και 1000 δένδρα 9-12 μέτρα.

Ένα Πάρκο που θα αλλάξει το μικροκλίμα αλλά και ολόκληρο τον χαρακτήρα της πόλης. Ένα Πάρκο που πρώτα κατασκευάζουμε και μετά το επεκτείνουμε μέχρι την οδό Κορυσχάδων!

Στην Ελληνική Αυγή λέμε πως στο Δήμο μας, χρειαζόμαστε επειγόντως αξιοποίηση κάθε πάρκου στην Πόλη. Προγραμματίζουμε ένα Θεματικό Πάρκο στα δυτικά της Πόλης, στα όρια της Περιφερειακής Αιγάλεω και της Αττικής Οδού, όπου ενοποιούμε τους αθλητικούς χώρους.

Eντός του Πάρκου θα λειτουργεί και πάρκο ΑΜΕΑ σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μοναδικού υδάτινου πάρκου ΑΜΕΑ που λειτουργεί ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


Άποψη του Πάρκου στα Ανατολικά της πόλης.
Αποτέλεσμα εικόνας για PARK
Αποτέλεσμα εικόνας για PARK
Σχετική εικόνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *