ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φυλής, Θοδωρή Τσέλα όπως αυτή μεταδόθηκε μέσω Live Streaming

Εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες, μεταδώσαμε μέσω live streamig την προεκλογική μας ομιλία. Τα μέτρα ασφαλείας που χρειαζόταν μια ομιλία μας μετά την χθεσινή βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι, προτιμήσαμε να τα διαθέσουμε για την ασφάλεια της πόλης και των πολύπαθων πολιτών!

«Ώρα για πράξεις» είπε ο Θοδωρής Τσέλας!

Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Φυλή» αναφέρθηκε σε ενέργειες που ήδη έχουν δρομολογηθεί από την παράταξη, αφού το πρόγραμμα μας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Tην κατασκευή 9 σχολείων,
  • 3 Δημοτικών Ιατρείων στις τρεις δημοτικές ενότητες,
  • Tην κατασκευή 2 πάρκων, ένα στην Λίμνη, και το Αθλητικό Πάρκο στο Τσουκλίδι, με συνεδριακό Κέντρο, ξενοδοχειακές μονάδες, και Εμπορικό Κέντρο όπου οι τοπικές επιχειρήσεις θα φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν,
  • Την ταχύτατη προώθηση της ανακύκλωσης στην πηγή,
  • Την αξιοποίηση του ΒΙΟΠΑ και η ίδρυση μητρώου ανέργων στον Δήμο,
  • Την κατασκευή του νέου νεκροταφείου, στο τετράγωνο που περικλείεται από την Κορυσχάδων, την Εθνικής Αντίστασης, την Παναγία Γρηγορούσα και την Αχαρνών,
  • Και πολλά ακόμη έργα που θα δώσουν υπεραξία στην γη και θα προσελκύσουν νέους κατοίκους, σε μια πόλη 109 m2 όπου χωρούν να ζήσουν άνετα πάνω από 500.000 άνθρωποι και σήμερα ζουν 49.000 κάτοικοι (οι 9.000 ρομά) και αυτοί ψάχνουν να πουλήσουν όπως – όπως και να φύγουν από την περιοχή.
  • Το πρόγραμμα μας στο σύνολο του, έχει κατατεθεί προς δημόσια διαβούλευση ήδη εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά έχει ταξιδέψει και παρουσιαστεί σε Εθνικιστές Ευρωβουλευτές, ώστε να ζητηθεί η συνδρομή τους αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος!

Τι έχουν παρουσιάσει οι άλλοι και πότε;

Αυτός είναι και ο λόγος που έδιναν εντολή να μην μας παίζουν τα διάφορα site, αυτός είναι και ο λόγος που όλοι αυτοί δείλιασαν να απαντήσουν στην πρόσκληση μας για ένα ανοιχτό debate.

Είχαν την δυνατότητα, εάν σέβονταν τους πολίτες, οι ανθυποψήφιοί μας, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Προτίμησαν την πεπατημένη των παλιοκομματικών συγκεντρώσεων που μόνο όχληση, βρωμιά και θόρυβο χωρίς αντίκρυσμα προσφέρουν!

Φυσικά, κουβέντα για έστω μια διαδικτυακού τύπου συζήτηση – αφού απέφυγαν με σκανδαλώδη τρόπο – το ανοιχτό debate με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους παρουσία κοινού.

Ας είναι… Να είναι σίγουροι όμως πως ο κόσμος τους γνωρίζει, τους έχει γυρίσει ήδη την πλάτη και η Κυριακή θα είναι κοντή – πολύ κοντή – γιορτή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *