ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Μέσω του διαδικτύου η προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Φυλής με την Ελληνική Αυγή, Θοδωρή Τσέλα!

Την Πέμπτη, 23 Μαϊου, στις 9:00 το βράδυ συνδεθείτε με το youtube της Ελληνικής Αυγής, για να παρακολουθήσετε απευθείας την  προεκλογική μας ομιλία, από τον Επικεφαλής της παράταξης, Θοδωρή Τσέλα.

DEBATE τελικά δεν έγινε… ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ!


ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΣΕ ΟΛΑ! Ότι γράφτηκε στα πρακτικά της διαπαραταξιακής
δεν εμφανίστηκε στα πρακτικά του Δ.Σ. αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Είναι όμως και μια ακόμη απόδειξη πως το καθεστώς αυτό στο σύνολο του,
που άλλα συμφωνεί και άλλα πράττει πρέπει να φύγει!

Όπως κρύβονται από τον Οκτώβρη όπου τους καλούμε σε ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο για την εγκληματικότητα, έτσι κρύφτηκαν και απέφυγαν την πρόσκληση μας για ένα τουλάχιστον debate!

Μια ανοιχτή συγκέντρωση με όλους τους υποψήφιους δημάρχους και με τους δημότες σε ρόλο δημοσιογράφου, όπου θα δινόταν η ευκαιρία να αναπτύξουμε ΑΠΑΝΤΕΣ το πρόγραμμα μας…

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, λοιπόν, προτίμησαν τις παλαιοκομματικού τύπου συγκεντρώσεις, άλλοι με συναυλίες στο τέλος, άλλοι με μάγους και άλλοι με κλόουν με ξυλοπόδαρα…

Και όπως μας κράτησαν φιμωμένους εδώ και έναν χρόνο η φίμωση μας συνεχίζεται ακόμη και τις τελευταίες 3 ημέρες πριν τις κάλπες! Ενώ τραμπούκοι, απειλούν και αφήνουν υπονοούμενα μέσω φημών, για επίθεση σε μια δική μας ανοιχτή συγκέντρωση, βάζοντας σε κίνδυνο την πόλη και τους πολίτες!

‘Ετσι, λίγο οι «πολιτιστικές εκδηλώσεις» της  21ης Μαΐου, λίγο η τρομοκρατία που πλανάται πάνω από την πόλη μας, αποφασίσαμε, με αίσθημα ευθύνης, η προεκλογική μας ομιλία για τις εκλογές της 26ης Μαϊου, να μην γίνει σε ανοιχτό χώρο, στερώντας μια πλατεία από τους δημότες, αλλά και αστυνομική δύναμη, που θα λείψει από την πόλη και τους πολίτες που μαστίζονται από την άκρατη εγκληματικότητα, να πραγματοποιηθεί αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Συντονιστείτε λοιπόν εδώ και έχουμε να πούμε πολλά…
https://www.youtube.com/channel/UC1kn11QnMQeYAD-jQt4f_VQ?view_as=subscriber

Υ.Γ. Ποιο πρόγραμμα έχουν βέβαια οι άλλοι και πως θα στέκονταν απέναντι μας; Αφήστε το…

Δείτε μερικές από τις ιδέες μας όπως τις έχουμε καταθέσει:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *