ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Μαραθώνια, καθημερινή διανομή εντύπων από την Ελληνική Αυγή για την Φυλή – Σε 5 ημέρες διανύσαμε 55 χλμ και μοιράστηκαν 14.000 φυλλάδια – ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Πάντα πιστοί στο λόγο μας πως θα είμαστε κοντά στους πολίτες, η Ελληνική Αυγή για την Φυλή συνεχίζει να βρίσκεται στους δρόμους της Πόλης.

Αυτή τη φορά, εκτός από τις έκτακτες δράσεις, προβήκαμε σε μια 5ήμερη συνεχόμενη διανομή, διανύοντας χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων, μέρα και νύχτα, με μπροστάρη τον επικεφαλής μας, Υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Τσέλα.

Βρεθήκαμε σε κάθε μαγαζί και πόρτα πόρτα σε κάθε σπίτι του Δήμου.
Μιλήσαμε με επιχειρηματίες, μας είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την πάλη τους για να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους και πόσο διαφωνούν με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, να παραχωρήσει χώρο σε ιδιώτη για να κατασκευάσει Εμπορικό Κέντρο, μαζί με το Αθλητικό Κέντρο.

Μιλήσαμε με πολίτες που αγωνίζονται για να ζήσουν την ζωές τους.
Σπίτι – σπίτι, άπειρα παράπονα…

Κοινό πρόβλημα όλων η εγκληματικότητα. O κόσμος, φοβάται σε καθημερινή βάση για την ζωή του και την ζωή των παιδιών του.

Καλούμε όλους να έρθουν δίπλα μας, να ενωθούν μαζί μας για να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας, να πάρουμε πίσω την Πόλη μας.

Σε αυτό τον τόπο προσφέραμε ότι είχαμε, φτιάξαμε τα σπίτια μας, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας υποβαθμίσει.

Υποσχόμαστε, πως μαζί θα τα καταφέρουμε!

Μόνοι, κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα εναντίον των αντιπάλων μας.

Μας κλείνουν τα προφίλ, δεχόμαστε επιθέσεις, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας εμποδίσουν να πούμε στους δημότες το πρόγραμμα μας.
Εμείς όμως δεν περιμένουμε το Λαό να έρθει σε μας, ξεκινάμε και πηγαίνουμε εμείς σε εκείνους. Γιατί όπως λέει και ο Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για την Φυλή Θοδωρής Τσέλας:
«Τέρμα ο αδρανής Δήμαρχος, Εργάτης, δίπλα στους Εργάτες θέλω να είμαι».

Και εμείς μαζί σου Θοδωρή! Εργάτες, δίπλα στον εργάτη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *