ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Η ομιλία του Θοδωρή Τσέλα, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Αγαπητέ μου Δάσκαλε, Θανάση Κωνσταντίνου, αδέλφια και συναγωνιστές μου, Γιάννη Λαγέ, Χρήστο Παππά και Ηλία Παναγιώταρε, Φίλες και Φίλοι, Συναγωνιστές και συναγωνίστριες:

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή σας παρουσία. Εκφράζω την αγάπη μου, το σεβασμό και την υποχρέωσή μου απέναντί σας.

Είναι ξεχωριστή για μένα και τους συνεργάτες μου, γιατί μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Φυλής.

Ο Δήμος Φυλής θα νικήσει. Όπως θα νικήσει κάθε Δήμος και κάθε Περιφέρεια όπου υπάρχει Ελληνική Αυγή.

Όπως θα νικήσει η Ελλάδα και εντέλει η Ευρώπη όπου υπάρχει Χρυσή Αυγή!

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλες και φίλοι:

Με το δικό σας αγώνα, με αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης που παρουσιάζουμε σήμερα, εμείς θα αγωνιστούμε να κόψουμε το νήμα ΠΡΩΤΟΙ!

Γιατί:

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ταυτότητα της πόλης μας.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε ολόκληρες συνοικίες που βρίσκονται σε εγκατάλειψη!

Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για τους Δημότες μας.

Ήρθε η ώρα της προσωπικής ευθύνης για όλους μας.

Ήρθε η ώρα να πούμε τέρμα στις υποσχέσεις, τέρμα στα ψέματα, να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, στους κλέφτες, και στους ψεύτες, τους διεφθαρμένους και τους ανίκανους!

Οσοι ζουν καθηµερινά στην πόλη, και γνωρίζουν και ξέρουν.

Υποχρέωσή µας και αποστολή µας δεν θα είναι να διαχειριστούµε τις συνέπειες της φτώχιας που υπάρχει εκεί έξω, ούτε να τάξουμε ένα δίμηνο στους ανθρώπους που περιμένουν πραγματική και μόνιμη δουλειά για να ζήσουν, αλλά να εργαστούµε σκληρά για να δηµιουργήσουµε νέες ευκαιρίες απασχόλησης και νέες θέσεις  εργασίας για όλους τους πολίτες.

Ευκαιρίες  και θέσεις εργασίας που θα προκύψουν µέσα από τις συνθήκες και τις δυνατότητες που θα δημιουργήσουμε ΕΜΕΙΣ και το πρόγραμμα μας στην πόλη.

Η Φυλή και οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από σωτήρες αλλά από ισχυρές προσωπικότητες µε όρεξη για δουλειά και δηµιουργία και τέτοιοι είστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που βρίσκεστε σήμερα εδώ, κάνοντας την υπέρβαση!

Εμείς εδώ δεν υποσχόμαστε μεγαλεία, θέσεις και οφίτσια, ούτε φωτογραφίσεις και χαιρετούρες. Και όποιος βάλει τις προσωπικές του φιλοδοξίες πάνω από τις ανάγκες της πόλης, θα είναι καταδικασµένος να αποτύχει και σίγουρα δεν θα είναι μαζί μας!

Φίλες και φίλοι,

Γελάστηκαν εκείνοι που πίστευαν ότι θα αποτρέψουν την κάθοδό μας στις εκλογές.

Εκείνοι που συμμετείχαν σε διάφορα κέντρα και μας διέβαλλαν και μας συκοφαντούσαν με κάθε τρόπο και με κάθε λόγια.

Μας πολέμησαν με λυσσαλέο τρόπο, μας απαξίωσαν και μας λοιδόρησαν.

Ντόπια κέντρα έδιναν εντολή να μας φιμώνει ο τοπικός τύπος και άλλα κέντρα μας έκλειναν τους λογαριασμούς μας στο διαδίκτυο.

Τα ντόπια κέντρα, την 25η Μαρτίου δεν αντέδρασαν και δεν καταδίκασαν τους τραμπούκους του ΚΚΕ οι οποίοι μας επιτέθηκαν μέσα στην γεμάτη κόσμο πλατεία και δεν αντέδρασαν γιατί τους βόλευε να δημιουργηθούν επεισόδια που θα βάραιναν όχι μόνο την Δημοτική Παράταξη αλλά και το κόμμα που μας στηρίζει.

Και είναι τα ίδια κέντρα που διαδίδουν πως το κόμμα μας θα μας αδειάσει στον δεύτερο γύρο και άλλες τέτοιες φαιδρές και γελοίες ανοησίες.

Γνωρίζω και γνωρίζετε οι περισσότεροι τι αντιμετωπίσαμε για να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ».

Δεν πτοηθήκαμε.

Αντίθετα οι δυσκολίες, οι επιθέσεις, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μας χαλύβδωσαν.

Μας έκαναν πιο δυνατούς και έτοιμους να συγκρουστούμε με κατεστημένα και με νοοτροπίες του χθες…

Φίλες και φίλοι.

Ανάμεσα σας, λείπουν αρκετά πρόσωπα με τα οποία ξεκινήσαμε μαζί αυτή την προσπάθεια. Και θα ήθελα να αναφερθώ για λίγο σε αυτά. Οι αποφάσεις του καθενός είναι σεβαστές. Εγώ ευχαριστώ τον καθένα που εργάστηκε δίπλα μου για όσο εκείνος και εκείνη ήθελε.

Εξάλλου, όσοι έχουν δουλέψει δίπλα μου ξέρουν πως δεν έχω ζητήσει από ΚΑΝΕΝΑΝ να δουλεύει περισσότερο από εμένα.

Στον έναν χρόνο που είναι ανοιχτό αυτό το γραφείο, ΌΛΟΙ, κάναµε και λάθη, μας υποτίμησαν και υποτιµήσαµε, πολλές φορές, διάφορες καταστάσεις, τις χειριστήκαμε αλλιώς από ότι έπρεπε…

Αλλά δεν υπήρξε ΟΥΤΕ µια ηµέρα που να µην αγωνιστήκαµε για το κάτι παραπάνω, για το καλύτερο, για να ανταπεξέλθουμε στις ευθύνες που επωμιστήκαμε με την Εντολή του Αρχηγού, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα λάβαρα του Κινήματος και την εκπροσώπηση στην Φυλή, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και όχι τον εαυτό μας.

Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν επιτρέπω να αµφισβητηθεί από κανέναν.

Φίλες και Φίλοι,
Από παιδί προτιμώ να είμαι χρήσιμος παρά ευχάριστος. Γι’αυτό και κάνω εύκολα αντιπάθειες. Αλλά ΠΑΝΤΑ λέω την αντικειμενική αλήθεια και όχι την «αλήθεια μου».

Καταθέτω τις γνώσεις μου και σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου.

Έρχομαι λοιπόν μπροστά σας σε τούτο εδώ το βήμα και λέω ότι για να έχει μέλλον αυτή η πόλη πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να στελεχωθεί με πρόσωπα που δεν κουβαλάνε αμαρτωλές συνήθειες του παρελθόντος, που δεν ασπάζονται την μικροπολιτική, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες.

Όσον αφορά στους άλλους κυρίους ανθυποψηφίους μου έχω να πω το εξής:

Για μεν τον κο Δήμαρχο, είναι δεδομένο ότι τον διακατέχει το άγχος της επερχόμενης ήττας. Αντιδρά χωρίς ψυχραιμία και κάτω από τον φόβο του εκλογικού αποτελέσματος. Ξέρει πολύ καλά τι του επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα. Έχει φροντίσει για αυτή την τύχη εδώ και 5 χρόνια.

Από την πρώτη ημέρα συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Δούρου παίζοντας παιχνίδια με την χωματερή, με αντάλλαγμα διάφορα έργα της τελευταίας στιγμής.

Απορροφά στο ψηφοδέλτιο του τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν τόλμησε να κατεβάσει ψηφοδέλτιο, αλλά προτίμησε με ύπουλο τρόπο να αποσχιστεί στην πορεία.

Αγοράζει σκανδαλωδώς κατά δεκάδες οικόπεδα δημοτών, σε τριπλάσια τιμή από την κανονική, στα οποία οικόπεδα προηγουμένως πήγαν και φύτεψαν δυο δέντρα ίσα για να γίνει μήνυση και μετά να τα βρουν «εξωδικαστικά».

Διορίζει υποσχόμενος μονιμότητα – με 2μηνες στην ουσία συμβάσεις – άνεργα παιδιά, παίζοντας αδίστακτα με την ανάγκη για δουλειά για να υφαρπάξει την ψήφο τους, αφού γνωρίζει εκ των προτέρων πως δεν μπορεί να τους μονιμοποιήσει.

Ξέρει όμως ότι ο λαός της Φυλής του έχει γυρίσει την πλάτη.

Ξέρει ότι δεν θα επανεκλεγεί…

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν για αυτόν. Όσα ψευτομπαλώματα και όσα ψευτοέργα και αν επιχειρεί να κάνει τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορεί να πείσει κανέναν.

Είναι ένας παλαιομοδίτης πολιτικός και ό,τι είχε να δώσει τελικά ΔΕΝ το έδωσε.

Το κράτησε για τον εαυτό του και τους λίγους της Αυλής του.

Προκαλούμε εδώ και καιρό για ένα debate στην πλατεία του Δήμου με καλεσμένους – στον ρόλο δημοσιογράφου – ΟΛΟΥΣ τους δημότες.

Προκαλούμε για ένα ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο για την Εγκληματικότητα που μαστίζει τον Δήμο μας και καλεσμένα τα κόμματα αλλά και την ηγεσία του Υπουργείου να απολογηθούν για την έκρυθμη κατάσταση στην πόλη.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆ ΚΑΝΕΙΣ! Ούτε ο Δήμαρχος, παρά τις δεσμεύσεις του, ούτε όμως και κάποιος άλλος υποψήφιος.

Προκαλούμε τον Δήμαρχο να μας πει τι προγράμματα έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα για την ανάπτυξη της περιοχής!

ΚΑΝΕΝΑ!

Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχει δίπλα του ανθρώπους με γνώση και διάθεση για δουλειά, όπως είχαν πολλοί άλλοι Δήμοι στη χώρα μας. Ήθελε ανθρώπους γύρω του κατώτερους από αυτόν για να μπορεί να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

Και τα κατάφερε!

Σήμερα στηρίζεται σε κάτι δερβίσηδες, κάτι καλοταϊσμένους κομματάρχες και κολλητούς του, οι οποίοι παίζουν τον ρόλο του αγροφύλακα που προσπαθεί να μαντρώσει το κοπάδι, τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια!

Οι συμπολίτες μας όμως δεν τρώνε κουτόχορτο και θα το αποδείξουν αυτό στην κάλπη στις 26 Μαϊου.

Αγαπητοί Φίλοι,

Πολλοί μας λένε ότι «εσείς ως συνδυασμός που υποστηρίζεστε από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής ξεκινάτε από πολύ χαμηλά». Ή μας λένε, «θα πηγαίνατε καλύτερα αν δεν είχατε το βαρύ όνομα της Χρυσής Αυγής»…

Τους απαντούμε: «Από όσο πιο χαμηλά παίρνεις φόρα, τόσο πιο ψηλά φτάνεις».

Και είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ το χρίσμα της Χρυσής Αυγής ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΩΣ ΟΣΑ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!

Μας λένε ακόμη, ότι «Όλοι εσείς είστε άγνωστοι! Με ποιον θα πάρεις ψήφους;» Με τον Μανωλάκη; Την Σούλα; Τον Ευρυπίδη; – ΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ;

Απαντούμε: Είμαστε τόσο άγνωστοι όσο άγνωστη είναι και η λέξη «ΑΛΗΘΕΙΑ» στο λεξιλόγιο των αντιπάλων μας.

Αυτοί που τα λένε αυτά έχουν διατελέσει χρόνια στις καρέκλες.

Μας χτύπησαν την πόρτα. Και τους κλείσαμε την πόρτα παρά τις ψήφους που έλεγαν πως είχαν!

ΓΙΑΤΙ:

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 733.000.000 ευρώ που εκλάπησαν από την ανάπτυξη της πόλης.

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ την ασυδοσία των ρομά και την εγκληματικότητα που την μπουκώνουν στο στόμα με επιδόματα και 50άρικα για την ψήφο…

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ την παραμονή και την επέκταση της χωματερής στον τόπο μας εδώ και 60 χρόνια.

Πείτε μου ένα έργο μέσα στην πόλη ,που να σας θυμίζει την αφεντιά τους …… ΚΑΝΕΝΑ!

Η μεγαλύτερη συμφορά έλεγε ο Νίκος Καζαντζάκης Είναι πως «οι χειρότεροι κυβερνούν τους καλύτερους».

Αγαπητές φίλες & φίλοι,

Πριν ψηφίσετε στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής σκεφθείτε:

Βάλτε κάτω τα βιογραφικά μας.

Βάλτε κάτω τις ζωές μας, τις ιστορίες μας.

Βάλτε κάτω τα προσόντα του καθενός, επιστημονικά και επαγγελματικά και αποφασίστε.

Αποφασίστε με το χέρι στην καρδιά.

Ποιός είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο.

Το πιο ικανό να εκπροσωπήσει και να αλλάξει αυτόν τον Δήμο προς το καλύτερο για την επόμενη 5ετία.

Ποιος είναι εκείνος που θα κινήσει αυτήν την οικονομική μηχανή του τόπου μας και θα δώσει ευημερία και θέσεις εργασίας στα παιδιά μας;

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Θέλω να σας δηλώσω και να σας υποσχεθώ ότι θα είμαι τίμιος και αποτελεσματικός για τον τόπο.

Θα είμαι σκληρός, ανυπάκουος και απείθαρχος προς κάθε κέντρο εξουσίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, όταν αυτό το κέντρο, αυτή η εξουσία παίρνει θέση εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου.

Μέχρι σήμερα έτεινα το χέρι μου για συνεργασία και με απέρριπταν! Θα συνεχίσω να τείνω χέρι συνεργασίας προς όλους.

Δεν θα διστάσω όμως και να σταθώ εναντίον όλων με κάθε κόστος!

Δηλώνω πως όποιο τραπέζι διαλόγου και αν στηθεί για την Φυλή μας τη διαδικασία και τους όρους θα τους επιβάλλω εγώ, εμείς, ΟΛΟΙ όσοι συμμετέχουμε!

Δεν με σαγηνεύει η εξουσία. Εργάτης δίπλα στους εργάτες θέλω να είμαι και αυτή είναι η πρώτη και μεγάλη διαφορά μου από όλους τους άλλους ανθυποψηφίους μου…

Πάνω σε αυτή τη βάση διαλόγου θα καλέσω τους βουλευτές της περιοχής τον Περιφερειάρχη, τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου, να γίνουν, όπως οφείλουν, στυλοβάτες των προσπαθειών της αναγέννησης της περιοχής μας.

Θα καταστήσουμε τη θέση μας με σαφήνεια προς όλους, ότι η Φυλή μας, αξίζει καλύτερης τύχης!

Και ότι θα πρέπει να μας υπολογίζουν από εδώ και στο εξής.

Όσο ταπεινός και ευγνώμων θα είμαι απέναντι σε όσους μας βοηθούν, τόσο ανένδοτος και τιμωρός θα είμαι για όσους πολεμούν το καλό του Δήμου μας!

Η αλήθεια στην αρχή λοιδορείται, μετά πολεμιέται, αλλά κατόπιν νικά και θεωρείται από πολλούς δεδομένη.

Θέλω να ξέρετε ότι θα κινήσω γη και ουρανό την Φυλή να την πάω μπροστά!

Φίλοι μου,
Η ψήφος σας αυτή τη φορά είναι υψίστης σημασίας για τον τόπο μας!

Δυστυχώς φτάσαμε στο απόλυτο μηδέν!

Όλοι μας βιώνουμε πανελλαδικά μία οργή και μία αγανάκτηση για τα κόμματα που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι.

Ας μην τους αφήσουμε να αλλοτριώσουν τις τοπικές μας κοινωνίες, να αλλοτριώσουν τις ψυχές μας, να αλλοτριώσουν το μέλλον των παιδιών μας.

Στον τόπο μας, με τα τόσα πλεονεκτήματα που έχουμε, κάποιος επιτέλους πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Όλες οι πόλεις της Ελλάδας να είχαν κρίση, η Φυλή δεν θα έπρεπε να έχει με τόσα που εισπράττει κάθε χρόνο.

Είχαμε όμως την ατυχία, όλα αυτά τα χρόνια να κυβερνηθούμε από άτομα που κοιτούσαν το ατομικό τους συμφέρον και από διάφορους Μαυρογιαλούρους!

Εμείς που ζητάμε την ψήφο λαού της Φυλής, έχουμε καθαρά χέρια, λέμε καθαρές κουβέντες και ζητάμε καθαρές λύσεις.

Φίλες και Φίλοι,

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε στην άκρη πολιτικές και πρόσωπα που έγιναν κατεστημένο και διεκδικούν την αιωνιότητα στην τοπική κοινωνία, που διεκδικούμε, εργολαβικώ τω τρόπω, να μας εγκλωβίσουν ξανά στην απραξία και στην στασιμότητα.

Ήρθε η ώρα να μπει τέρμα στις «παρεούλες», στις «εργολαβικές συνάφειες» και τις «συγγενικές εξυπηρετήσεις».

Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ένα Δήμο δουλειάς, διαφάνειας, δικαιοσύνης, έργων και όχι λόγων.

Συνδημότισσες & Συνδημότες,
Με συναίσθηση των δυσκολιών, των μεγάλων μας ευθυνών, με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, επεξεργαστήκαμε ένα πρόγραμμα 150 και πλέον σελίδων, με θέσεις και προτάσεις για τη σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του Δήμου μας.

Καταθέσαμε ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και όχι γενικές και αόριστες.

Ένα πρόγραμμα ουσιαστικό που δεν σκοπεύουμε να γίνει σουβενίρ ή μουσειακό έκθεμα των Δημοτικών εκλογών ΓΙΑΥΤΟ και υπέγραψα υπεύθυνη δήλωση αναφερόμενος στους νόμους του Κράτους περί ψευδορκίας και αθέτησης των υποσχέσεων μου προεκλογικά.

Ένα πρόγραμμα που απόψε δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα το υλοποιήσουμε.

Δεν υποσχόμαστε το ακατόρθωτο.

Οφείλουμε να δώσουμε κίνητρα να μείνουν στο τόπο μας τα νέα παιδιά, να ασχοληθούν με τα κοινά, να προσφέρουν τις γνώσεις τους και με την εμπειρία των ωρίμων να αλλάξουμε όλοι μαζί τα ΠΑΝΤΑ για ΠΑΝΤΑ σε αυτόν τον τόπο!

Αυτός ήταν και ο στόχος μου, η πεποίθησή μου και η φιλοδοξία μου από την πρώτη στιγμή.

Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ.

To ψηφοδέλτιο της ανατροπής.

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς και έντιμους.

Από ανθρώπους έμπειρους αλλά και νέους με όρεξη για δουλειά.

Ανθρώπους του μόχθου.

Ανθρώπους των επιστημών.

Ανθρώπους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι θα έχουν την πόρτα τους ανοικτή την επόμενη μέρα και δεν θα κρύβονται πίσω από αυτή.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ: Ένας-ένας οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

ΑΘΗΤΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΑΦΘΟΝΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΑΪΛΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΡΟΥΣΣΕΤΟΥ
ΒΕΔΟΥΡΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΙΟΥΣΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΘΩΜΑ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΜΑΛΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΗΛΙΑ
ΜΑΝΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΟΙΡΙΣΚΛΑΒΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΤΥΧΙΟΥ
ΜΠΙΜΠΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΠΟΦΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΜΠΡΑΪΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΙΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΡΩΪΜΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟΘΕΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΕΔΟΥΡΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΧΑΛΥΒΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
ΜΟΙΡΙΣΚΛΑΒΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΤΣΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΑΧΑΡΕΛΛΟΣ ΡΙΖΟΣ του ΗΛΙΑ
ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης!

Όλοι μαζί ήρθε για να αλλάξουμε τα πάντα στο Δήμο Φυλής.

Όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή.

Όλοι μαζί για να καταστήσουμε αυτόν τον Δήμο ένα πρότυπο και ένα διεθνές κέντρο πολιτισμού.

Όλοι μαζί για να δώσουμε στα παιδιά μας ένα όραμα και μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Το χρωστάμε Και αυτό είναι ένα συμβόλαιο τιμής που υπογράφουμε όλοι μαζί! Ο Θεός μαζί μας!

Θα νικήσουμε αδέλφια…

Το βλέπω κάθε φορά στα μάτια των αντιπάλων μας…

Ζήτω η Νίκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *