ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Ιδού ποιοι είναι οι Συριζαίοι οπαδοί του πολυπολιτισμού που ΔΕΝ τολμούν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο στην πόλη αλλά κρύβονται στην Παράταξη του Χ. Παππού!

Α.Τσίπρας σε οικισμό Ρομά στην Ξάνθη: «Είστε παράδειγμα πολυπολιτισμικής συμβίωσης»!

Το… «όραμά» του περιέγραψε από τον τσιγγάνικο οικισμό στα Κιμμέρια Ξάνθης όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λέγοντας πως είναι αυτό της «κοινωνικής ισότητας και αλληλεγγύης», ενώ χαρακτήρισε τον οικισμό ως «παράδειγμα πολυπολιτισμικής συμβίωσης».

 «Είναι ένα χωριό όπου κατοικούν δίπλα-δίπλα Χριστιανοί με Μουσουλμάνους, Τσιγγάνοι με Μπαλαμούς κι αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι οι κοινωνίες μας», είπε ο κ. Τσίπρας, απαγορεύοντας μέσω του αντιρατσιστικού – ρατσιστικού νόμου, το γεγονός οι κοινωνίες να είναι διαμορφωμένες αλλιώς!

Προφανώς, προεκλογικά θα κάνει μια ακόμη «προσφορά επιδομάτων» από χρήματα που θα έχουμε πληρώσει όλοι εμείς, οι άγρια και άδικα φορολογούμενοι, που δεν δικαιούμαστε απολύτως τίποτε από το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ!

ΕΣΕΙΣ, οι πατριώτες δεξιοί που θα στηρίξετε τον Χ. Παππού στις εκλογές, ξέρετε πως θα στηρίξετε ταυτόχρονα και τους ΣΥΡΙΖΑίους;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *