ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, συνοδεία της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή στην υποδοχή της Εφεστίου Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ιεράς Μονής Κλειστών

Παρουσία αντιπροσωπείας μελών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την ΦΥΛΗ, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θοδωρή Τσέλα, και παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χρήστο Παππά, καθώς και πλήθους πιστών κατοίκων του Δήμου Φυλής, έγινε η υποδοχή και ο πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν της Εφεστίου Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ιερας Μονής Κλειστών – Φυλής (Χασιά) στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Ο Χρήστος Παππάς, στο Ιερό προσκύνημα:

Η «έξοδος» και η λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνας από το Μοναστήρι στα Άνω Λιόσια, πραγματοποιείται παραδοσιακά κάθε χρόνο τέτοια εποχή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η παρουσία των συναγωνιστών δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ευλαβείς πολίτες και έγινε αφορμή για να διατρανώσουν για άλλη μια φορά πως το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται για τα Όσια και Ιερά της Φυλής.

Η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και η Ελληνική Αυγή σε Δήμους και Περιφέρειες βρίσκονται στην πρωτοπορία του αγώνα για Πατρίδα και Πίστη. Του Αγώνα για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Πατρίδα, όπου πυλώνας, ιστορική ρίζα και άρρηκτος συνεκτικός κρίκος ήταν, είναι και θα είναι, η Ελληνορθοδοξία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *