ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Επίσκεψη της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή ξεκινά μια σειρά επισκέψεων σε συλλόγους της πόλης μας τόσο θεσμικούς όσο και εξωθεσμικούς. Πρώτη μας επίσκεψη αποφασίσαμε συμβολικά να είναι τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, γιατί στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται και από τη στάση της έναντι της τρίτης ηλικίας.

Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή νοιώθουμε βαθιά την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και πραγματική βούληση τα προβλήματα των συνανθρώπων μας που διανύουν την τρίτη  περίοδο της ηλικίας τους και να τους βοηθήσουμε για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους γιατί τους το οφείλουμε για όσα μας έχουν προσφέρει απλόχερα στην οικονομία και έχουν συμβάλλει σημαντικά στο να διαμορφώσουμε τους χαρακτήρες μας και να γίνουμε χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Μας υποδέχθηκαν με χιούμορ και χαμόγελο, μας εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάντια της πόλης και μας είπαν τα προβλήματά τους, που σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουν. Κάντε κάτι μας είπαν, να σταματήσουμε επιτέλους να φοβόμαστε, να μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχα το βράδυ , να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους και τις πλατείες.
Τέλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Θοδωρής Τσέλας, και η αρμόδια τομεάρχης Κοινωνικής πολιτικής, Αλεξία Κατοίκου, ενημερώθηκαν από την αρμόδια υπάλληλο των ΚΑΠΗ για την λειτουργία τους και τα προβλήματα που υπάρχουν.
Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε την Λαϊκή  Αγορά Άνω Λιοσίων, για διανομή έντυπου υλικού και συζητήσαμε με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *