ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Ασφάλεια Πολιτών – Π. Προστασία – Εθελοντισμός

«Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία εάν ο πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής.»  Αυτό είχε πει ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την πόλη μας στα εγκαίνια της Ασφάλειας Δ. Αττικής.  

Πόσο ασφαλής νοιώθει λοιπόν ο πολίτης στην πόλη μας;

Πόσο ευσταθεί η δήλωση Παππού πως δήθεν «έχει εκμηδενιστεί η εγκληματικότητα στον Δήμο Φυλής»;  

http://

Δυστυχώς, οι πολίτες τόσο εντός ορίων δήμου όσο και εκτός βρίσκονται καθημερινά στο έλεος σκληρών κακοποιών που εισβάλουν στα σπίτια και ληστεύουν, δολοφονούν, τραυματίζουν σωματικά και ψυχικά αθώους ανθρώπους.

Οι επιχειρηματίες βλέπουν τους κόπους τους να κουρσεύονται από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων.  

Χάνονται ζωές στην υπεράσπιση του κόπου μιας ζωής.

To έγκλημα ξεκινά, ή περνά από τον Δήμο Φυλής.

Από τα Λιόσια, από το Ζεφύρι, από ιδιαίτερες συνοικίες του δήμου που χαρακτηρίζονται «γκέτο».   Από περιοχές που κανείς δεν ακουμπά, είτε γιατί ακόμη και οι αστυνομικοί φοβούνται, είτε γιατί αυτές είναι οι εντολές από την ηγεσία τους και από την ηγεσία του υπουργείου.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, προσθέστε το εμπόριο με ναρκωτικά, όπλα, όπου το οργανωμένο έγκλημα στρεβλώνει την εικόνα που έχουν όλοι οι άλλοι πολίτες για τον δήμο μας.

Που είναι λοιπόν ο ασφαλής Δήμος που λέει και ο δήμαρχος κ. Παππούς;

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση αποτυπώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, καθώς σχεδόν επτά στους 10 (το 68%) δηλώνουν πως αισθάνονται δυσαρεστημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης στη χώρα.

Στον δήμο μας αυτό το ποσοστό είναι καθολικό! 

Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα περιστατικά διαρρήξεων και ένοπλων ληστειών σε οικίες και καταστήματα με θύματα ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας. Δράστες, συνήθως ρομά, που βρίσκουν άσυλο στα γκέτο του Ζεφυρίου, του Πανοράματος και του Αγίου Ιωάννη.  

http://

Πυροβολισμοί έξω από σχολεία  

Από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα. Πέφτουν πυροβολισμοί ακόμη και έξω από τα σπίτια μας. Με τις ώρες μπορούμε να περιγράφουμε τα μελανά σημεία σε αυτή την πόλη.  

http://

Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή, το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια στο χώρο εργασίας, στο δρόμο, στο σπίτι είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν θέλουμε έναν δήμο που ο δήμαρχος του θα ψηφίζεται από το έγκλημα!   Θέλουμε να πατάξουμε άρδην κάθε εγκληματική ενέργεια.  

Οι προτάσεις μας και ο προγραμματισμός μας για τον οποίο δεσμευόμαστε:

Έχουμε καταρτίσει νέο επιχειρησιακό σχέδιο/διασυνδεδεμένο με τις αρχές ασφάλειας. Ο Δήμος δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τις κρατικές αρχές. Λειτουργεί όμως άμεσα/δυναμικά/συμπληρωματικά και επικουρικά.

-Με μέσα

-Με εξοπλισμό

-Με στελέχωση

-Με περιπολίες

-Με χαρτογράφηση της εγκληματικότητας

-Στηριζόμενος στην αφανής αστυνόμευση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ:

  1. Πατάσσουμε κάθε παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά.
  2. Αντιμετωπίζουμε την λεγόμενη μικροεγκληματικότητα.
  3. Επιδεικνύουμε μηδενική ανοχή σε κάθε μορφής αντικοινωνική συμπεριφορά.
  4. Επιδεικνύουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα ηχορύπανσης.
  5. Τοποθετούμε κάμερες Ασφαλείας με κέντρο ελέγχου και σώμα άμεσης επέμβασης. σε 24ωρη βάση! Οι κάμερες και το κέντρο καταγραφής και άμεσης επέμβασης θα δώσει σαφές μήνυμα σε κάθε εγκληματικό στοιχείο.
  6. Προχωρούμε την φωταγώγηση της πόλης όχι μόνο στους κεντρικούς δρόμους αλλά σε κάθε μικρό και μεγάλο στενό της πόλης.
  7. Κατεδαφίζουμε ΑΜΕΣΑ τις παράγκες! Παρεμβαίνουμε δραστικά σε κάθε απόπειρα δημιουργίας γκέτο και απελευθερώνουμε κάθε καταπατημένο χώρο στον Δήμο.
  8. ΔΗΜΕΥΟΥΜΕ την κινητή και ακίνητη περιουσία όσων μένουν στην πόλη και καταδικάζονται αμετάκλητα για ναρκωτικά. Με τα έσοδα ενισχύουμε την Παιδεία και τον Αθλητισμό.
  9. Ενισχύουμε την Δημοτική Αστυνομία, αξιοποιούμε δημότες μας, με γνώση και εμπειρία στους τομείς ασφάλειας (Απόστρατους σωμάτων ασφαλείας, ενόπλων δυνάμεων κλπ), υιοθετούμε τις ανάγκες των αστυνομικών τμημάτων και ζητούμε την μόνιμη παρουσία στο Δήμο ειδικών και επίλεκτων τμημάτων της αστυνομίας.  
  10. Παραχωρούμε χώρο εντός του αποκατεστημένου χώρου της χωματερής στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την δημιουργία τοπικών φυλακών, ώστε να μην ισχύει η γελοία δικαιολογία περί έλλειψης χώρου και να μην απελευθερώνονται οι εγκληματίες.

ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ:

Aύξηση της υπεραξίας της περιουσίας των πολιτών, σε έναν δήμο πράσινο, καθαρό που θα παρέχει ασφάλεια στους πολίτες και αίσθημα σιγουριάς.

Θέλουμε οι πολίτες να κοιμούνται ήρεμοι με ανοικτές πόρτες και παράθυρα όπως έκαναν κάποτε…

Να μην ντρέπονται και να μην φοβούνται να περπατήσουν σε ολόκληρες συνοικίες του δήμου.

Και θα το καταφέρουμε, γιατί μόνον εμείς μπορούμε, γιατί μόνον εμείς διαφέρουμε…

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμερες ασφαλείας

Σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις, η βιντεοσκόπηση και η καταγραφή των δημόσιων χώρων βρίσκεται στην κορωνίδα των μέτρων για την δημόσια ασφάλεια.

Η βιντεοσκόπηση έχει αποδειχθεί το πλέον πολύτιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση κάθε λογής παραβατικότητας, από μικροκλοπές και συμπλοκές, μέχρι την αρπαγή παιδιών και τις τρομοκρατικές ενέργειες.

Αμέτρητα τα περιστατικά στην Ευρώπη, στα οποία η ταυτοποίηση των παραβατών έχει επιτευχθεί από την ανάκτηση και επεξεργασία του βιντεοληπτικού υλικού.

Επιπροσθέτως η βιντεοσκόπηση δημόσιων χώρων αποτελεί και αποτρεπτικό παράγοντα, καθώς οι επίδοξοι παραβάτες αποθαρρύνονται σημαντικά από το να τελέσουν παράνομη πράξη, όταν γνωρίζουν ότι ενδέχεται να βιντεοσκοπηθούν και στη συνέχεια να ταυτοποιηθούν από τις αρχές.

Στην Ελλάδα, η εγκατάσταση καμερών σε κοινόχρηστους χώρους βρίσκει πρόσφορο έδαφος, παρακάμπτοντας τις μειοψηφούσες αντιδράσεις ενώ η προσφυγή αυτών στην δικαιοσύνη δικαιώνει τους δήμους.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;  

Η παράταξή μας προτίθεται να εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλους τους δημόσιους χώρους όπως σχολεία*, βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδικές χαρές, οδικές αρτηρίες αλλά και νευραλγικές περιοχές του Δήμου όπου η παραβατικότητα είναι αυξημένη, ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΗ τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτικότητα των δημοτών, όπως αυτά ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αλλά και από τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, διατάξεις και συμβάσεις.

Επίσης το σύστημα σε πλήρη ανάπτυξη, αναμένεται να ανακουφίσει τον Δήμο μας και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς οι κάμερες δύναται να χρησιμοποιηθούν και για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το οπτικοακουστικό υλικό από την βιντεοσκόπηση θα αποθηκεύεται, για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από τον νόμο, στο κέντρο ελέγχου το οποίο θα διαθέτει υψηλή διαβάθμιση ασφαλείας επιπέδου ηλεκτρονικής υπογραφής. * Επισημαίνουμε πως ειδικότερα για τα σχολεία, η βιντεοληψία θα πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εκτός σχολικού ωραρίου ενώ η εγκατάσταση και στην  συνέχεια  η λειτουργία του συτήματος παρακολούθησης θα πραγματοποιείται ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την σύμφωνη γνώμη του συμβουλίου των εκπαιδευτικών, και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του εκάστοτε σχολείου (η οποία θα υποβάλλεται ΓΡΑΠΤΩΣ στην δημοτική αρχή).

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Για να είναι ένας δημόσιος φορέας αποτελεσματικός σε θέματα ασφαλείας, θα πρέπει να λειτουργεί με αποφασιστικότηταταχύτητα και άψογο συντονισμό.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πρότασή μας είναι η άμεση δημιουργία ενός πολυδύναμου κέντρου ελέγχου, που θα είναι επιφορτισμένο όχι μόνο με την ασφάλεια, αλλά γενικότερα με την εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

Το πρωτοποριακό έργο αναμένεται να διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε μορφής παραβατικότητας.

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ.

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

Ο δήμος μπορεί να αντιδράσει με ενιαίο – αυτοτελές πρόγραμμα στον πυλώνα αυτό, ο οποίος αποτελεί πρότεραιότητά μας ως συνδυασμός.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας πραγματικά ισχυρός δήμος χρειάζεται σχέδιο, μέτρα, εξοπλισμό, εκπαίδευση, εθελοντισμό κλπ ώστε ο ίδιος θα χτυπήσει την πηγάζουσα εκ των έσω παραβατικότητα-εγκλημα, αλλά και την εισερχόμενη εγκληματικότητα από τους όμορους δήμους κλπ.

Η παρουσία του Δήμου με την Δημοτική Αστυνομία, θα ενισχύσει επικουρικά τις τοπικές αρχές με γενναίες χορηγίες για περιπολίες, ακόμη και με μίσθωση επιπλέον υπηρεσιών τους. Πρότυπα δηλαδή τμήματα, ειδικών μονάδων ΕΛ.ΑΣ κλπ.

Η ασφάλεια στον Δήμο, όσο κρυβόμαστε πίσω από ιδεοληψίες και ψηφοθηρικές αγκυλώσεις θα παραμένει με κενά και αντικειμενικές αδυναμίες και εάν οι όμοροι Δήμοι δεν ενισχυθούν και δεν συνεργασθούν το ίδιο δυναμικά, καθώς και εάν οι Κρατικές-δημόσιες αρχές δεν απαιτήσουμε να ενισχύσουν την δραστηριότητά τους θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.

Στο τομέα αυτό η νέα Δημοτική αρχή θα αναπτύξει πρωτοβουλίες για κοινά προγράμματα, τακτικές και έκτακτες συναντήσεις και επικουρικότητα πόρων.

Παράλληλα σε συνεργασία με το Υπουργείο προστασίας του πολίτη θα σταθούμε χορηγοί εξοπλισμού και μέσων των τοπικών τμημάτων, ακόμη και με εκμίσθωση ειδικών με αντισταθμιστικά οφέλη, πληρέστερες υπηρεσίες ,εμφανή αστυνόμευση με μόνιμη παρουσία στις περιοχές που θεωρούνται ή είναι στην πραγματικότητα γκέτο .

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια πόλη ασφαλής, για εμάς και τα παιδιά μας, είναι δικαίωμα όλων μας. Όμως οι πολιτικές ηγεσίες του δήμου τα τελευταία χρόνια, κατάντησαν την πόλη μας άντρο ανομίας και εγκληματικότητας.

Στην νέα προσπάθεια θέλουμε αρωγούς όλους τους δημότες, μέσω του εθελοντισμού. Ο εθελοντισμός, δεν μπορεί να λείπει απο τον νευραλγικό τομέα της ασφάλειας. 

Εθελοντής Ασφαλείας της Γειτονιάς

Σχετική εικόνα

Εισάγουμε ένα ακόμα πρωτοποριακό μέτρο στον τομέα της ασφάλειας. Αξιοποιούμε δημότες μας, με γνώση και εμπειρία στους τομείς ασφάλειας πχ.Απόστρατους σωμάτων ασφαλείας, ενόπλων δυνάμεων και λοιπών φορέων που θα συστρατευθούν στην πρόσκληση του Δήμου να συνεισφέρουν στις ανάγκες της δημοτικής αστυνόμευσης – εθελοντικά και επικουρικά – ως προς το έργο της Αστυνομίας που θα απαιτήσουμε περαιτέρω ενίσχυση.

Ηλεκτρονικές συσκευές θα διανεμηθούν σε αυτούς τους πολίτες σε διάφορες περιοχές του δήμου, οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το κέντρου ελέγχου, και των θεσμικών οργάνων με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση των τελευταίων για τυχόν περιστατικά παρανομίας.

Η αξιοποίηση αυτού του πολύτιμου, έμπειρου και αξιόμαχου ανθρώπινου δυναμικού με ενεργό συμμετοχή του στα κοινά, αποτελεί υποχρέωση της δημοτικής αρχής.Ταυτόχρονα αποτελεί και τιμή και αναγνώριση των στελεχών-δημοτών μας.

Η ταυτότητα των εν λόγω εθελοντών θα παραμένει μυστική, με σκοπό την επαύξηση της αποτελεσματικότητάς τους.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εισάγουμε την θέσπιση ανοιχτού δημοτικού συμβουλίου με θέμα την ασφάλεια, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε μήνα, σε προκαθορισμένη ημερομηνία και περιοχή.

Προεδρεύων: Ο Δήμαρχος/ Ο αντιδήμαρχος ασφαλείας

Μέλη:     α) Ο διοικητής της δημοτικής αστυνομίας,
β) οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων της πόλης ή αντιπρόσωποί τους,
γ) ο υπεύθυνος της εταιρίας security

Οι πόρτες του συμβουλίου θα είναι ανοιχτές για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που ενδιαφέρονται, να συζητήσουν και να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με θέματα ασφαλείας της πόλης μας.

Οι πολίτες θα  έχουν την ευκαιρία να καταγγείλουν περιστατικά παραβατικότητας αλλά και να καταθέσουν ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που μαστίζει την πόλη μας. Θα έχουν την δυνατότητα επίσης να υπογραμμίζουν τυχόν παραλείψεις η αμέλειες στις οποίες πιθανόν να υποπέσει η δημοτική αρχή. Με αυτό τον τρόπο αφ ενός μεν δίνουμε την δυνατότητα στους δημότες μας ν’ απευθύνονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους καθ ύλην αρμόδιους, αφ ετέρου δε δίνουμε σ’ εμάς τους ίδιους την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Μια εμπιστοσύνη η οποία έχει κλονιστεί τα τελευταία χρόνια λόγο της αναλγησίας και της διαφθοράς των δημοτικών αρχών.

Ο Δήμος μας στον τομέα της ασφάλειας δεν θα διοικείται μέσα απο κλειστές πόρτες, αλλά εκεί που πραγματικά υπαρχει το πρόβλημα, στην πρώτη γραμμή της «μάχης», ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και με τους πολίτες στο πλευρό μας… Ήρθε λοιπόν η ώρα όλων μας να αποδείξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι θέλουμε γειτονιές ασφαλείς για εμάς, για τα παιδιά μας και για την περιουσία μας.

ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, 
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…

Πολιτική Προστασία – Εθελοντισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη φωτιά ανατολική αττικη

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, με γνώμονα τη διατήρηση του χαρακτήρα της δασικής έκτασης της Πάρνηθας, των αναδασωμένων περιοχών, καθώς και την πυροπροστασία του δάσους που έχει απομείνει, έχει εκπονήσει σε συνεργασία με την Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής, δράσεις που συνοψίζονται στα παρακάτω: • Καθαρισμός Ρεμάτων  • μελέτη χώρων υποδοχής πολιτών σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων  • Εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου σε θέματα πολιτικής προστασίας, σεισμούς, καιρικά φαινόμενα. 

Θέλουμε ο Δήμος να συμμετέχει σε προγράμματα όπως το “Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασών” που σχεδίασαν από κοινού τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος με στόχους: αφενός μεν την εξυπηρέτηση αναγκών σε προσωπικό των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας για την αντιπυρική προστασία, αφετέρου δε την κατάρτιση των ανέργων σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο με στόχο την πλήρη επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Εκτός από την απασχόληση των ανέργων, θέλουμε προγράμματα που να αφήνουν «καθαρό» κοινωνικό αποτύπωμα:

α) Η απασχόληση των ωφελουμένων να εμπεριέχει εργασίες για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων από πυρκαγιές και τη διαχείριση καμένων εκτάσεων (πχ καθαρισμοί δασών, δημιουργία αντιπυρικών λωρίδων), προς αποφυγή μελλοντικών καταστροφών ώστε η πόλη να είναι καλύτερα προετοιμασμένη ενάντια σε πιθανές πυρκαγιές κατά την αντιπυρική περίοδο.

β) Οι ωφελούμενοι, ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό τους επίπεδο, να αποκτούν νέα εξειδικευμένη γνώση σε θέματα δασών και δασικού περιβάλλοντος με σεμινάρια που θα γίνουν στις κατά τόπους δασικές αρχές, η οποία θα περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση στο πεδίο. Τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε νέες δυνατότητες απασχόλησης, π.χ. δημιουργία φορέα που θα αναλάβει τον καθαρισμό δασικών περιοχών, την αξιοποίηση της βιομάζας και την απόκτηση εισοδήματος από τις δασικές οικοσυστημικές υπηρεσίες.

Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς

Μέριμνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή τους σε εθελοντικές δράσεις, που αφορούν κυρίως θέματα: Περιβάλλοντος και Εκτάκτων Αναγκών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Υγείας, Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

• Προχωρούμε σε αρχείο εθελοντών

• Εκπαιδεύουμε τους εθελοντές ώστε να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την επικουρική δραστηριοποίησή τους σε συνεργασία με φορείς του Δημοσίου που έχουν σχέση με τον εθελοντισμό (Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, υροσβεστικό Σώμα, κ.ά). τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση του Πάρνηθας.

8 thoughts on “Ασφάλεια Πολιτών – Π. Προστασία – Εθελοντισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *