ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ

Υγεία – Πρόνοια – Αλληλεγγύη – Απασχόληση

Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή, πιστεύουμε στο αληθινά κοινωνικό πρόσωπο του δήμου. Θέλουμε έναν δήμο ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ 3Η ΗΛΙΚΙΑ.

Οραματιζόμαστε έναν δήμο όπου τα παιδιά θα ονειρεύονται και θα θέλουν να μείνουν στην περιοχή. Μια περιοχή πράσινη, φιλόξενη και καθαρή.

ΔΕΝ Θέλουμε μια πόλη έρμαιο στις αποφάσεις της πολιτείας, όπου το κράτος και οι τράπεζες θα αρπάζουν τις περιουσίες των ανήμπορων πολιτών και θα τους καταδικάζει σε ανεργία και θα έρχεται η κοινωνική υπηρεσία να δίνει τρόφιμα μια φορά το μήνα και αυτό να το λένε κάποιοι «κοινωνικό πρόσωπο» του δήμου.

Εμείς θέλουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ και ΕΝΕΡΓΑ δίπλα στον δημότη.

Να προστατεύουμε την οικογένεια, σε συνεργασία με άλλους φορείς, όπως η Εκκλησία.

 1. Δημιουργούμε δομές και καινοτόμες δράσεις, για την απασχόληση των δημοτών και για την δραστηριοποίηση του κοινωνικού συνόλου. 
 2. Επιδοτούμε τις τοπικές επιχειρήσεις που προλαμβάνουν άτομα με αναπηρία. Η επιδότηση μπορεί να γίνει είτε με μείωση των δημοτικών τελών είτε με απευθείας κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών από τον Δήμο σε συνεννόηση με το αρμόδιο υπουργείο.
 3. Πριμοδοτούμε την γέννηση παιδιών από τους δημότες μας.
 4. Υλοποιούμε παράλληλες και ανεξάρτητες δράσεις αλληλεγγύης μέσω της παρακράτησης του 30% στον μισθό του δημάρχου και 20% σε κάθε άλλη έμμισθη θέση. 

Θέλουμε παιδιά που να μην κρυώνουν και να μην πεινούν στα σχολεία, θέλουμε σχολεία πραγματικά εκπαιδευτικά κέντρα όπου δεν θα στοιβάζονται 400 μαθητές σε ένα προκάτ κτήρια της συμφοράς.Υγεία – Πρόνοια 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΓΕΊΑ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Στην πόλη μας, υπάρχει κατάχρηση κάθε έννοιας πρόνοιας από συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμών ενώ δεν περιλαμβάνονται στα προγράμματα βοήθειας οι πραγματικοί δικαιούχοι.

Εφαρμόζουμε ΆΜΕΣΟ έλεγχο και εφαρμογή κριτηρίων επιλεκτικότητας που θα εξαρτούν τη χορήγηση παροχών και υπηρεσιών από τους διαθέσιμους πόρους σε τρεις βασικές κατηγορίες προνοιακών πολιτικών εξαντλώντας – το τονίζουμε – κάθε έλεγχο ώστε οι παροχές πρόνοιας να κατευθύνονται: 

• Σε άπορα άτομα ή σε άτομα που δε διαθέτουν τους ίδιους πόρους σε σχέση με άλλες ομάδες του πληθυσμού.

• Εκ τούτου θα ελεγχθούν επιδοματικές παροχές και πολιτικές αναδρομικά ως προς τα κριτήρια νομιμότητας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΗΗ εξαθλίωση μιας οικογένειας δεν προέρχεται και δεν αφορά μόνο τα οικονομικά της.

Είναι βαθύτερα τα αίτια που προκαλούν την πραγματική εξαθλίωση. 

Η ενασχόληση της Ελληνικής Αυγής και της Χρυσής Αυγής με τα κοινά, έχει στόχο να εξαλείψει όλα αυτά τα αίτια, παράλληλα με την φροντίδα στην οικογένεια του σήμερα. 

Το ερώτημα, όμως, είναι: Για ποια Οικογένεια μιλάμε; Για την οικογένεια που ξέραμε μέχρι χθες ή για την »οικογένεια», έτσι όπως μας την πλασάρουν σήμερα τα σχολικά προγράμματα και τα ΜΜΕ;

Η οικογένεια για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, αποτελεί το κύτταρο της Εθνικής Κοινότητας, οπότε για να υπάρχει υγεία στην Κοινότητα απαιτείται υγεία πρώτα στην οικογένεια. 

Να αναφερθούμε λίγο στα σημερινά προβλήματα των δυο φύλων που γεννούν την Ελληνική Οικογένεια; Και λέω των δυο φύλων δεδομένου πως όσους νόμους κι αν περάσουν για το τρίτο φύλο, τους transgender κλπ θέλουν δεν θέλουν υπάρχουν δύο φύλα στην φύση και κάθε τι άλλο θεωρείται μη φυσικό!

Να μιλήσουμε για τις γυναίκες του σήμερα όπου αίτημα τους πλέον δεν είναι η χειραφέτηση και η απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων, αλλά η αμφισβήτηση της ίδιας της γυναίκας ως φύλο και κατ επέκταση ο κλονισμός του ίδιου του θεσμού της οικογένειας, ο οποίος υπάρχει από εμφανίσεως του ανθρώπινου είδους.

Και αυτή είναι μια από τις μεγάλες παγίδες που το σύστημα έχει στήσει στην προσπάθεια του να διαλύσει τον θεσμό και να επιβάλλει μέσω της οικονομίας, την εξαθλίωση και εντέλει την διάλυση της οικογένειας. 

Η οικογένεια δεν διαλύεται με την φτώχεια. 

Πάντα οι Έλληνες φτωχοί είμαστε. 

Και μάλιστα πιο φτωχοί από σήμερα. 

Και όμως αντέξαμε. Και ήταν η οικογένεια που μας κράτησε. 

Και υπερήφανοι ήταν τότε οι Έλληνες, και ζωντανοί κρατήθηκαν και προκοπή έκαναν!

Τον όρο «εξαθλίωση» τότε δεν τον ξέραμε. Γιατί έτσι ζούσαμε όλοι.

Η κατήφεια που συντροφεύει τον όρο εφευρέθηκε στην εποχή της πλασματικής οικονομικής ευμάρειας. Εκεί που μας δάνεισαν ασύστολα, περάσαμε το μεταβατικό στάδιο από την φτώχεια στον εικονικό πλούτο και μετά περάσαμε βιαίως στην περίοδο όπου έπρεπε να επιστρέψουμε πίσω τάλαντα τόκων και υπερβολικών φόρων εξαιτίας της διαφθοράς των πολιτικών μας.

Πριν πάμε σε παραπέρα θέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικογένειας και πριν μιλήσουμε για εξαθλίωση να μιλήσουμε λίγο για απορρύθμιση. Την απορύθμιση που επιβάλλουν στην Ελληνική οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια πριν της επιβάλλουν το τελευταίο στάδιο διάλυσης της, την εξαθλίωση.

Γιατί η εξαθλίωση, παιδιών και γονέων έρχεται με την διάλυση της οικογένειας.

Τα πρότυπα που μας επέβαλλαν διέβαλαν την συνοχή της θρησκευόμενης Ελληνικής οικογένειας.

 • Τι έχουμε να ζηλέψουμε εμείς από τα ξεπεσμένα πρότυπα της σύγχρονης ευρωπαϊκής »οικογένειας» με δυο πατεράδες ή δυο μανάδες όπου η μια παίζει τον ρόλο του πατέρα;
 • Τι έχουμε να ζηλέψουμε εμείς από την γοητεία της καταθλιπτικής μοναξιάς της λεγόμενης μονογονεϊκής οικογένειας;
 • Μήπως έχουμε να ζηλέψουμε την στειρότητα μιας κοινωνίας που δίνει την δυνατότητα να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια;
 • Σε τι θέλουν να μιμηθούμε τα εισαγόμενα πρότυπα;
 • Τι μας προσφέρουν ώστε να εγκαταλείψουμε τις δικές μας οικογενειακές σταθερές που μας κράτησαν χρόνια και χρόνια όρθιους ως κοινωνία και ως Έθνος;
 • Ζηλέψαμε το ξεχαρβάλωμα της συζυγίας; 
 • Την αποϊεροποίηση του θεσμού του γάμου; Από την αποϊεροποίηση του γάμου σοβαρότατες είναι οι επιπτώσεις στα παιδιά, τα μόνα ανεύθυνα σε όσα συμβαίνουν στην οικογένεια ερήμην τους. Στην εγωπάθεια και την εμπάθεια των γονέων τα παιδιά είναι τα θύματα. Κι ύστερα τα κατηγορούμε γιατί δεν είναι όπως θα τα θέλαμε… Πριν τα κατηγορήσουμε ας κοιτάξουμε οι γονείς με ειλικρίνεια τους εαυτούς μας κι ας κάνουμε την αυτοκριτική μας…
 • Τον φόβο για την τεκνοποίηση;
 • Την νομιμοποίηση των αμβλώσεων που είναι στην ουσία φόνος ζωντανών παιδιών σε μια χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα;

Πριν φτάσουμε να απογυμνώσουμε την κουβέντα μας ώστε να μιλήσουμε ΜΟΝΟ για τα οικονομικά προβλήματα, πείτε μου:

Πώς αντιστέκεται η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία στις προκλήσεις;

Ας μη γελιόμαστε: Με οικογένειες τύπου τηλεοπτικού ευτελισμού – του ενός παιδιού, του ενός γονέα, των ομόφυλων »γονέων»- είμαστε καταδικασμένοι, ως Έλληνες, να χαθούμε.

Με δείκτες γεννητικότητας της τάξεως του 0,9%, οι στατιστικές μας δίνουν ζωή, ως Έθνος, το πολύ εξήντα χρόνια από σήμερα. 

Μονάδες ο καθένας, γονέας 1 και γονέας 2 χωρίς να προκαθορίζουμε ποιος είναι ο γονέας 1 και ποιος ο γονέας 2. Όντα, χωρίς Πατρίδα, χωρίς Θρησκεία. Αυτή είναι η οικογένεια που ετοιμάζουν για το μέλλον.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΌ ΑΥΤΉ;

Δυστυχώς, και στην Ελλάδα μας επικρατεί μία ωφελιμιστική και συμφεροντολογική – εγωπαθής αντίληψη πλέον της ζωής που επιβαρύνει την εξαθλίωση. Η οικονομική κρίση στα παλαιότερα χρόνια, επέβαλε την επιστροφή στο πατρικό σπίτι ολόκληρων οικογενειών.

Σήμερα, οι γονείς μόνοι ή το πολύ στα γηροκομεία, τα παιδιά ανεξάρτητα από την αρχή της εφηβείας τους, χωρίς να δίνουν λόγο στους γονείς.

Παλαιά η οικογένεια αποτελούσε το κουκούλι, μέσα στο οποίο αναπτύσσονταν ισορροπημένα τα παιδιά, γιατί ζούσαν στην αγάπη, τη στοργή και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που αποτελούσαν τους οικείους τους. 

Και τα παιδιά αποτελούσαν για όλους τους μεγάλους την πρώτη φροντίδα. 

Οι γιαγιάδες κι οι παππούδες τα βράδια έλεγαν στα παιδιά ιστορίες, οι μητέρες τους διάβαζαν παραμύθια, οι πατέρες έπαιζαν μαζί τους. 

Όλοι μαζί έτρωγαν ότι πρόσφερε το νοικοκυριό, κάνοντας πάντα το σταυρό τους στην αρχή και στο τέλος των γευμάτων και λέγοντας δύο λόγια προσευχής, όλοι μαζί συζητούσαν για το πώς ο καθένας πέρασε την ημέρα. 

Υπήρχε μία ενότητα στην οικογένεια και τα παιδιά δεν ένιωθαν κανένα κενό, όσο φτωχά κι αν ήταν. 

Αντίθετα γέμιζαν τις ψυχές τους με αγάπη κι ενδιαφέρον για τη ζωή και αισιοδοξία για το μέλλον. Μέσα από τις συζητήσεις και τα οράματα που είχαν γι’ αυτά οι δικοί τους γεννιόταν μέσα τους ένας δυναμισμός, πού τα βοηθούσε να εξελιχθούν αργότερα.

Σήμερα; Μιλάμε για εξαθλίωση και μέτρα ανακούφισης διαλυμένων οικογενειών. Δυστυχώς, αλλάξαμε περιβάλλον. 

Για το σύγχρονο εθνικιστικό κίνημα η οικογένεια αποτελεί παραδοσιακά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας, της παράδοσης, της ιστορικής διαδρομής μέσα στον χρόνο και κατ’ επέκταση ένα ισχυρό θεσμικό στοιχείο που διέπει την ελληνική κοινωνία στο σύνολο της και ως τέτοια θέλουμε να την διαφυλάξουμε. 

Οι θέσεις μας

 1. Δεν θέλουμε οι οικογένειες να διαλύονται επειδή το στεγαστικό δάνειο κοκκίνησε, επειδή το σπίτι πρόκειται να βγει στον πλειστηριασμό, επειδή ο άνδρας ή η γυναίκα ή και οι δυο έχασαν την δουλειά τους και το εισόδημα τους. 
 2. Δεν θέλουμε καμία οικογένεια χωρίς σπίτι. 
 3. Δεν θέλουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

Βάζουμε προτεραιότητα: 

 • Ξενώνες για προστασία ανύπανδρων μητέρων. 
 • Ξενώνες για προστασία κακοποιημένων γυναικών.
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων οικογένειας με αναβαθμισμένες υπηρεσίες του βοήθεια στο σπίτι.
 • Αντιμετώπιση υλικών αναγκών μελών οικογενειών.
 • Ενημέρωση για την αξία της ζωής και κατά των εκτρώσεων με ευθύνη του Δήμου.
 • Ίδρυση και λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών προς διευκόλυνση των νέων ζευγαριών.
 • Επιχορήγηση του 3ου παιδιού και μόνιμη επιδοματική πολιτική για το 4ο παιδί και άνω.

Αυτά είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αυγή και την Χρυσή Αυγή!

Ευκαιρία, προεκλογικώς, να απαντήσουν οι συνάδελφοι υποψήφιοι Δήμαρχοι στα αγωνιώδη ερωτήματα:

-Τι θα κάνετε για να στηρίξετε τον ιερό θεσμό της Οικογένειας; 

-Τι θα κάνετε για να σωθούν από τις εκτρώσεις χιλιάδες παιδιά οικογενειών του Δήμου; 

-Τι θα κάνετε για να ανατρέψετε τα στατιστικά δημογραφικά δεδομένα στον Δήμο;

Οι δεσμεύσεις μας!

Σκοπός και στόχος μας, με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, είναι να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να αντιμετωπισθεί το δημογραφικό πρόβλημα με μέτρα για τις πολύτεκνες οικογένειες. 

 • Να αντιμετωπισθεί η ανεργία, ώστε οι γονείς να ανταποκρίνονται στα υψηλά καθήκοντά τους που δεν είναι άλλα πέρα την ορθή ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
 • Να υπάρξουν ιδιαίτερα κίνητρα στους νέους, κυρίως στην απόκτηση κατοικίας και ανευρέσεως εργασίας, ώστε αν θέλουν να μπορούν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια σε νεαρή ηλικία.
 • Επίδομα για κάθε οικογένεια για διάστημα ενός έτους από την απόκτηση νέου παιδιού.

Η συνδρομή του Δήμου μπορεί να δίδεται μέσω μείωσης των δημοτικών τελών ή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, όταν το έσοδο περάσει στους Δήμους, ανάλογα αν η οικογένεια μένει ή όχι σε δικό της σπίτι.

 • Οι τρίτεκνοι στον Δήμο μας θα αποκτούν όλα τα δικαιώματα των Πολύτεκνων χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα αυτών που σήμερα έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα.
 • Ίδρυση Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με Αναπηρία.
 • Δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Οικογενειών.
 • Το Κέντρο θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τις κοινωνικές Υπηρεσίες των αντίστοιχων ΟΤΑ και θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης σε οικογένειες με προβλήματα.
 • Αναστολή όλων των πλειστηριασμών 1ης κατοικίας με παρέμβαση του Δήμου για χρήση του ευεγερτήματος της ρύθμισης του χρέους του Δήμου για 2.200 χρόνια από σήμερα.
 • Αναστολή πλειστηριασμού κάθε ενυπόθηκου ακινήτου στην περίπτωση που αφορά εργαζόμενο ο οποίος έχασε την εργασία του ή ετέθη σε καθεστώς εφεδρείας.
 • Επέκταση του μέτρου των μεταγραφών φοιτητών για οικογένειες του Δήμου των οποίων μέλος έχασε την εργασία ή ετέθη σε εφεδρεία.
 • Αύξηση δόσεων για καταβολή τέλους ακινήτων και μείωση τελών που προβλέπονται σε περιπτώσεις τακτοποίησης αυθαιρέτων για οικογένειες που έχουν ΑΜΕΑ, που έχουν μέλος που έχασε την δουλειά ή βγήκε σε εφεδρεία.

Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας αμφισβητεί το ισχύον πολιτικό σύστημα και εκφράζει με κάθε τρόπο την αποστροφή του προς αυτό, είτε απαξιώνοντας το απέχοντας της διαδικασίας των εκλογών είτε εναποθέτοντας την ψήφο του σε νέες πολιτικές δυνάμεις που έρχονται στο πολιτικό προσκήνιο και φαντάζουν πιο άφθαρτες από τις παλιότερες.

Μια τέτοια δύναμη είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ!

ΥΓΕΙΑ:

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή χάρτα για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες, αναγνωρίζουμε το δικαίωμα όλων να απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο φυσικής και ψυχικής υγείας. Η πρόσβαση σε καλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και σε προληπτική υγειονομική φροντίδα για άνδρες και γυναίκες είναι ουσιώδης για την υλοποίηση του εν λόγω δικαιώματος προς όλους τους πολίτες του δήμου και θα γίνει σε συνεργασία με κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Ο Δήμος μας, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, θέτοντας την υγεία των δημοτών του σε προτεραιότητα,  θα λειτουργήσει τρεις μονάδες Δημοτικών Ιατρείων στο Ζεφύρι, στα Άνω Λιόσια και στην Φυλή (Χασιά), με στόχο την κάλυψη αναγκών προληπτικής ιατρικής των κατοίκων.

Στα δημοτικά ιατρεία, θα εφαρμόζονται με αξιοπιστία προγράμματα με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας, την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την αποτελεσματική πρωτοβάθμια περίθαλψη όλων των κατοίκων, όπως Τεστ ΠΑΠ και Μαστογραφία, προληπτικοί έλεγχοι πληθυσμιακών ομάδων σε συνεργασία με Δημόσια Νοσοκομεία και Ιδρύματα.

Τα Δημοτικά Ιατρεία θα διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και θα στελεχώνονται από καταξιωμένους εθελοντές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ειδικούς επιστήμονες και νοσηλεύτριες.

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεκροταφειο ανω λιοσίων

Υπάρχει ήδη μια αρνητική εισήγηση της περιφέρειας, για επέκταση του κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων.

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ο πλέον ακατάλληλος και δεν συνάδει με τον αρμόδιο νόμο περί ίδρυσης νεκροταφείων.

Οι νεκροί δεν τιμώνται στην χωματερή μέσα σε μπετένιους τάφους, μέσα στην βρώμα και την δυσωδία. Και τόπος που δεν τιμά τους νεκρούς του, δεν σέβεται ούτε τους ζωντανούς.

Και αυτό το καταλαβαίνουμε στην καθημερινότητα μας όλοι εμείς που ζούμε στον Δήμο Φυλής!

Για εμάς είναι απαραίτητη η παύση λειτουργίας του… «νέου» κοιμητηρίου και η μεταφορά του εντός του ιστού της πόλης όπου θα διευκολύνονται οι δημότες στην τέλεση των καθηκόντων και των θρησκευτικών αναγκών τους.Ο Νέος χώρος που προτείνουμε είναι στην περιοχή της Λίμνης και πιο συγκεκριμένα, με αρχή επί της Π. Γρηγορούσης να επεκτείνεται επί της Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την οδό Κορυσχάδων.

Αλληλεγγύη 

-20% σε όλες τις έμμισθες θέσεις που θα καταλάβουν στελέχη της παράταξης.

-30% στον μισθό του Δημάρχου.

Με τα χρήματα αυτά στηρίζουμε κάθε μήνα πρόσθετες δομές αλληλεγγύης προς τους πολίτες.

Γραφείο Απασχόλησης 


Το 50% ανέργων ηλικίας 20 έως 34 ετών στην Ε.Ε. δηλώνει πως θα άλλαζε τόπο κατοικίας για μια δουλειά, εκ των οποίων το 21% θα μετέβαινε σε κάποια άλλη περιοχή στη χώρα του, το 13% θα μετανάστευε εντός Ε.Ε. και το 17% σε τρίτες χώρες. 

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, αξιολογώντας την ανάγκη των δημοτών για εργασία έχει συντάξει το πρόγραμμα της για την Απασχόληση, συμπεριλαμβάνοντας «εργαλεία» όπως το ΒΙΟ.ΠΑ, που υπάρχουν στον Δήμο και μένουν εδώ και δεκαετίες αναξιοποίητα και ανεκμετάλλευτα.

Ίδρυση Γραφείου Απασχόλησης – Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης – Προγραμματισμού και Αξιοποίησης Πόρων. 

 1. Δημιουργούμε Γραφείο Ενημέρωσης Σταδιοδρομίας, για εξειδικευμένη ενημέρωση στα σχολεία με ευθύνη του Δήμου.
 2. Δημιουργούμε Γραφείο Επαγγελματικής Ενημέρωσης, για την σύνταξη βιογραφικού και προετοιμασίας για τις συνεντεύξεις των δημοτών μας, παροχές που θα προσφέρονται εντελώς Δωρεάν!

Στόχος η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της επαγγελματικής κατάρτισης προωθώντας την απορρόφηση του εργατικού δυναμικού της περιοχής του Δήμου με την ανάπτυξη συμβουλευτικών δράσεων προς τους ανέργους και την προώθηση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας και τη δημιουργία και λειτουργία μηχανισμών ενημέρωσης των ανέργων για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην περιοχή.

 • Υλοποιούμε δράσεις που αποσκοπούν σε μια καλύτερη κοινωνία και ένα καθαρότερο περιβάλλον μέσω της ενσωμάτωσης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) ως στρατηγική επένδυσης στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Δήμου και την προώθηση και υιοθέτηση των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στις εταιρείες με έδρα τον δήμο μας.
 • Επανεξετάζουμε όλους τους τομείς δράσεων του Δήμου.
 • Αναβαθμίζουμε τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου.
 • Προχωρούμε σε επανακοστολόγηση υπηρεσιών και προϊόντων, με αποκλειστικό σκοπό την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη καθώς και την εισοδηματική ενίσχυση απόρων κατοίκων της πόλης και άλλων που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Επενδύουμε στο Τεχνολογικό και Βιομηχανικό Πάρκο Φυλής για νέες επιχειρήσεις ώστε να βρουν δουλειά οι δημότες μας!

Η άποψη μας για το πάρκο, μετά τις αναπλάσεις.

Στην Ελληνική Αυγή πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα, ως μέσο αντιμετώπισης της ανεργίας, χωρίς όμως συμβιβασμούς και εκπτώσεις στο Περιβάλλον και με αυστηρή τήρηση των εργασιακών νόμων.

 • Θέλουμε να παρέχουμε κίνητρα στις επιχειρήσεις ώστε να εγκατασταθούν στην Πόλη μας απασχολώντας εργατικό δυναμικό από την περιοχή μας.
 • Θέλουμε μέσω της διαδικασίας αυτής να έχουμε διττό αποτέλεσμα. Από την μια την ανάπτυξη της Πόλης και από την άλλη να αντιμετωπίσουμε την αυξημένη ανεργία στην πόλη.

Στο Τεχνολογικό Βιοτεχνικό Πάρκο Φυλής, μπορούν να ενταχθούν μονάδες που έχουν μία από τις παρακάτω νομικές μορφές:

 1. Επιχειρήσεις (ή γενικά οργανισμοί)
 2. Επιχειρηματικά σχήματα (υπό ίδρυση επιχειρήσεις)
 3. Κοινοπρακτικές ομάδες (που μπορεί να συνεργάζονται με επιχειρήσεις ή επιχειρηματικά σχήματα) και στο επιχειρηματικό τους σχέδιο και γενικότερη λειτουργία τους.

Οι επιχειρήσεις, των οποίων η δράση συνάδει με τον χαρακτήρα του Πάρκου, εντάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 1. Μεταποιητικές επιχειρήσεις.
 2. Επιχειρήσεις παραγωγής ενέργειας από εναλλακτικές πηγές.
 3. Επιχειρήσεις (εργαστήρια) εφαρμοσμένης βιομηχανικής, ενεργειακής, μεταλλευτικής, κλπ. έρευνας.
 4. Επιχειρήσεις ανάπτυξης τεχνολογιών και βιομηχανικών σχεδίων.
 5. Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας
 6. Εργαστήρια παροχής υπηρεσιών ποιότητας.
 7. Επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού.
 8. Κέντρα κοινής επιχειρηματικής δράσης.

Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός καινοτομικού αποτελέσματος το οποίο θα συνεισφέρει:

i. στην ανανέωση και διεύρυνση του φάσματος των προϊόντων και των υπηρεσιών ή και

ii. στην ανανέωση μεθόδων παραγωγής, εφοδιασμού και διανομής ή και

iii. στην εισαγωγή αλλαγών στην οργάνωση και τη διαχείριση.

Συμβάλλοντας στην σύνδεση της έρευνας και καινοτομικής τεχνολογικής ανάπτυξης με τον ευρύτερο παραγωγικό χώρο στοχεύοντας, είτε στην αξιοποίηση – εκμετάλλευση αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, είτε και στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Με την προγραμματιζόμενη δραστηριότητά τους βοηθάμε στο να δημιουργηθεί στο Τ.Β.Π.Α.Λ. ένας παραδειγματικός χώρος προαγωγής της καινοτομικότητας, σαν τρόπου επιχειρηματικής λειτουργίας, ανάδειξης της καινοτομίας, σαν διαδικασία δημιουργίας νέων αξιοποιήσιμων οντοτήτων (των καινοτομιών) και προώθησης καινοτομιών.

2 thoughts on “Υγεία – Πρόνοια – Αλληλεγγύη – Απασχόληση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *